Barlind plantasjen

Barlind – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Barlind – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Barlinden er en barplante og holder seg grønn året rundt. Barnålene er myke og mørkegrønne. Treet har et relativt anonymt utseende, men siden det tåler klipping …

Kjøper du barlind og planter den som hekk eller prydbusk, er det en investering for fremtiden.

Hybridbarlind ‘hillii’ tilbud hos Plantasjen

Hybridbarlind ‘Hillii’ Høyde 40-50 cm Grønn | Plantasjen

En fantastisk vintergrønn hekkplante med opprett, kompakt, søyleformet vekst, som takler mye skygge og halvskugge. Tåler hard beskjæring.

En fantastisk vintergrønn hekkplante med opprett, kompakt, søyleformet vekst, som takler mye skygge og halvskugge. Tåler hard beskjæring. Bør kalkes om høsten. ‘Hillii’ setter sjelden bær. Giftig.

Barlind – Høy kvalitet og rimelig pris – Hekkplanter.com

Hybridbarlind ‘Groenland’, kule Ø26 cm Grønn | Plantasjen

Kompakt barlind med mørkegrønne nåler. Tåler kraftig beskjæring, passer godt som lav klippet hekk. Trives best i humusrik, fuktig jord. Får røde bær.

Kompakt barlind med mørkegrønne nåler. Tåler kraftig beskjæring, passer godt som lav klippet hekk. Trives best i humusrik, fuktig jord. Får røde bær. Giftig.

Barlind – Hekkplanterdirekte.no

Plante barvekster | Plantasjen

Vanlige barvekster i norske hager. Barvekster som vi ofte finner i norske hager, er for eksempel barlind, sukkertoppgran, sypress, tuja, einer og buskfuru.

Hybridbarlind ‘Hillii’ 4,5 liter potte – Hageland

Hybridbarlind ‘hillii’ tilbud hos Plantasjen

NOK 249.00. Aktuelle Hybridbarlind ‘hillii’ tilbud fra Plantasjen kundeavisen. Sjekk de siste Hybridbarlind ‘hillii’ kampanjer og nyt …

Aktuelle Hybridbarlind ‘hillii’ tilbud fra Plantasjen kundeavisen. Sjekk de siste Hybridbarlind ‘hillii’ kampanjer og nyt de beste Hybridbarlind ‘hillii’ tilbude til den billigste tilgjengelige prisen.

Barlind – Høy kvalitet og rimelig pris

Barlind er en saktevoksende plante som tåler både å stå i sol og skygge. Den tåler også salt og meget sterk beskjæring, og er derfor velegnet som hekkplante.

Barlind (Taxus baccata) er et bartre i barlindfamilien. Hybridbarlind Hillii (Taxus Media Hillii) er en kompakt og søyleformet plante med mørkegrønne nåler.

Barlind kalles ofte kongen av hekkplanter, og det er ikke for ingenting. Barlind er lett å beskjære (selv gamle planter), kan bli svært gammel og skyter nye …

Hybridbarlind ‘Hillii’ 4,5 liter potte – Hageland

Hybridbarlind ‘Hillii’ er den mest brukte sorten av barlind til hekk. Den har en mørk grønn bladfarge på de korte nålene. Grunnen til at den er mye brukt er …

Barlind – Slik steller du den eviggrønne favoritten – Hageland

28. feb. 2022 — Barlind, eller Taxus baccata som det så fint heter på latinsk, er nåletrær som tilhører barlindfamilien. Den mørkegrønne og myke planten er …

Barlind er lettstelt, dekorativ og den tåler det meste, men som alt annet rundt oss er den på sitt vakreste når den trives. Se tipsene her!

Keywords: barlind plantasjen