Blå festdrakt dame

Blå Pascal Festdrakt til dame

Blå Pascal Festdrakt til dame | Pascal – festdrakter og pentøy på nett

Nydelig blå festdrakt / bunad til damer fra norske Pascal. Dette er en nydelig festdrakt som har mange flotte detaljer og broderier.

Nydelig blå festdrakt til dame i str. 34-54

Pascal festdrakt / bunad til dame blå str. 34-52 – Finn.no

Pascal festdrakt / bunad til dame blå str. 34-52 | FINN torget

Lekkert utvalg festdrakter, bunadsko og tilbehør til dame. … donePå lager. Norsk Festdrakt festdrakt med skjorte og belte mørk blå. Norsk Festdrakt.

Nydelig blå festdrakt / bunad til damer fra norske Pascal. Dette er en nydelig festdrakt som har mange flotte detaljer og broderier. 60% ull og 40% polyester. Festdrakten har lekkert brokademønster på vesten med sort velourkant.Justerebar skinnbelte med metallspenne i bunadsmønster.Bunadsbroderingen på stakken er ikke bare foran men rundt hele. Flott velourkant nederst.Stakken har et legg som kan sprettes opp og legges ned så man får 5 cm ekstra lengde. Denne festdrakten kan også sys inn og ut.Hvit bunadsskjorte i kraftig bomullstoff med bunadsmønster med plass til å feste på søljer hvis man ønsker det. Med mansjettknapper. Bunadskjorte og mansjettknappene er inkludert i prisen.Denne festdrakten finnes det kun et lite antall av, så her kan du få en unik festdrakt som ikke alle har. Flott kvalitet til fantastisk pris!Matchende Pascal bunadsveske og cape kan kjøpes separat.En Pascal oppbevaringspose og kleshenger til festdrakten følger også med.Skriv din høyde i kommentarfeltet på bestillingen din.Festdrakten finnes i str. 34-52.Vakker festdrakt i flott kvalitet som kan gå i arv.Vi anbefaler at festdrakten renses eller vaskes med Milo i ullprogram på 40 grader.Legg gjerne drakten i eddikvann i 2-3 minutter før du vasker den. Drakten må taes ut av maskinen og henges opp med en gang den er ferdig vasket. Drakten må ikke håndvaskes eller legges i bløt, da fargen lettere blør ved håndvask.Materiale:60% ull, 40% polyesterSkjorte i 100% bomull

Festdrakter og tilbehør – Sparkjøp

Komplett festdrakt dame | Norsk Festdrakt – Sparkjøp

Lekkert utvalg festdrakter, bunadsko og tilbehør til dame. Høytidelig og flott til 17. mai, konfirmasjoner, dåp og andre store festdager.

Elvira festdrakt dame, sort/lilla med blå silkeskjorte

Elvira festdrakt dame, sort/lilla med blå silkeskjorte | Valland Festdrakt

Festdrakten har et eksklusivt uttrykk med vakker, blank marineblå sateng i skjorte, belte og forkle. 

Pascal festdrakt / bunad blå – Handlegaten

Pascal festdrakt / bunad blå

Pascal festdrakt- Nydelig blå festdrakt / bunad til jenter fra norske Pascal. Med hvit bunadsskjorte.

Ingrid festdrakt dame | Obs.no

Nydelig festdrakt i utmerket kvalitet. Lekkert blått ullstoff, med vakre blomsterbroderier og kantebånd i fløyel. Bluse i god kvalitet, med lekre detaljer. Komplett sett med stakk, skjorte og veske. Str. 36-48.

Frankie Blå Festdrakt dame – Bogerud Tekstil

Frankie Blå Festdrakt dame – Bogerud

Komplette festdrakter til dame – LoveNorway.no

Flotte festdrakter til dame, mange modeller og svært gode priser.

Festdrakt til dame – Se best pris på Prisguiden.no

Festdrakt – Festdrakt til dame – Se best pris på Prisguiden.no

Festdrakt til 17.mai eller feiring? Se best pris på festdrakt til dame. Sammenlign priser i butikkene og spar penger.

Keywords: blå festdrakt dame