Christine dancke instagram

Christine Dancke (@christinedancke) • Instagram photos and …

55.9k Followers, 2290 Following, 3444 Posts – See Instagram photos and videos from Christine Dancke (@christinedancke)

Christine Dancke (@christinedancke) • Instagram photos and …

55.9k Followers, 2279 Following, 3441 Posts – See Instagram photos and …

Christine Dancke on Instagram: “Tar en velfortjent pust i senga …

Christine Dancke on Instagram: “Tar en velfortjent pust i senga etter livets innsats 🤍”

19. feb. 2022 — 23.6k Likes, 742 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Tar en velfortjent pust i senga etter livets innsats ”

24K Likes, 742 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Tar en velfortjent pust i senga etter livets innsats 🤍”

Christine Dancke on Instagram: “Dette har egentlig ingen noe …

Christine Dancke on Instagram: “Dette har egentlig ingen noe med, samtidig er det ekkelt å lyve, gjemme seg & føle på andres blikk (selvom det kanskje bare er noe jeg innbiller meg, men det kan jo være tøft nok i seg selv). Jeg velger derfor å si det som det er: Hei på deg til lille meg inni magen min. Skal si du kom ekstremt ut av det blå, spesielt med tanke på tilstanden min som jeg noooen ganger har tulla litt med – jeg pleier å si at jeg er «halv under lungene» fordi jeg er født med en nyre og kun halvparten av alle de indre kvinneorganene. Dette medfører også at jeg ikke vet om vårt lille frø faktisk kommer til verden, og jeg håper derfor jeg med dette kan legge spekulasjoner til side og krysse fingrene for at magen min og all snakking om den kan få være i fred til vi vet hvordan dette ender. Så skal vi heller love å si i fra ❤️”

21.6k Likes, 913 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Dette har egentlig ingen noe med, samtidig er det ekkelt å lyve, …

22K Likes, 913 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Dette har egentlig ingen noe med, samtidig er det ekkelt å lyve, gjemme seg & føle på andres blikk (selvom det kanskje bare er noe jeg innbiller meg, men det kan jo være tøft nok i seg selv). Jeg velger derfor å si det som det er: Hei på deg til lille meg inni magen min. Skal si du kom ekstremt ut av det blå, spesielt med tanke på tilstanden min som jeg noooen ganger har tulla litt med – jeg pleier å si at jeg er «halv under lungene» fordi jeg er født med en nyre og kun halvparten av alle de indre kvinneorganene. Dette medfører også at jeg ikke vet om vårt lille frø faktisk kommer til verden, og jeg håper derfor jeg med dette kan legge spekulasjoner til side og krysse fingrene for at magen min og all snakking om den kan få være i fred til vi vet hvordan dette ender. Så skal vi heller love å si i fra ❤️”

Christine Dancke on Instagram: “Takk for meg Kompani …

Christine Dancke on Instagram: “Takk for meg Kompani Lauritzen. Jeg bruker som etterhvert kjent sjelden tiden 100% dårlig, men å gjette hva klokka var – dét var dessverre ikke min gren 😅Det er mange grunner til at vi velger som vi gjør, og mitt valg om å hoppe ut i KL handlet langt mer om å utfordre tankene jeg har om meg selv enn om de fysiske utfordringene. Passende nok røk jeg samme uke som jeg var gjest hos @idafladen for å snakke litt om disse tingene. Hjernen lurer meg noen ganger og forteller meg at jeg ikke er god nok uten flinkheten min på jobben – altså at jeg ikke er interessant nok for andre mennesker med mindre jeg skal gjøre en jobb for de. Derfor var den skumleste utfordringen for meg i dette programmet å sette meg – uten noen annen «verdi» enn meg selv – på en buss med mennesker jeg ikke kjente og som jeg var redd for at ikke skulle like meg.Takk til produksjonen og mine medrekrutter for at jeg fikk anledning til å oppleve fellesskap, støtte, gass & glede. Og takk til meg for at jeg gjennomførte alle utfordringer, selv grenseland isdykking, på en relativt ålreit måte. Følte at jeg vant litt, tross alt 🙏🏻🤍Foto: @mattibernitz 💫”

4836 Likes, 69 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Takk for meg Kompani Lauritzen. Jeg bruker som etterhvert kjent sjelden tiden …

4,835 Likes, 69 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Takk for meg Kompani Lauritzen. Jeg bruker som etterhvert kjent sjelden tiden 100% dårlig, men å gjette hva klokka var – dét var dessverre ikke min gren 😅Det er mange grunner til at vi velger som vi gjør, og mitt valg om å hoppe ut i KL handlet langt mer om å utfordre tankene jeg har om meg selv enn om de fysiske utfordringene. Passende nok røk jeg samme uke som jeg var gjest hos @idafladen for å snakke litt om disse tingene. Hjernen lurer meg noen ganger og forteller meg at jeg ikke er god nok uten flinkheten min på jobben – altså at jeg ikke er interessant nok for andre mennesker med mindre jeg skal gjøre en jobb for de. Derfor var den skumleste utfordringen for meg i dette programmet å sette meg – uten noen annen «verdi» enn meg selv – på en buss med mennesker jeg ikke kjente og som jeg var redd for at ikke skulle like meg.Takk til produksjonen og mine medrekrutter for at jeg fikk anledning til å oppleve fellesskap, støtte, gass & glede. Og takk til meg for at jeg gjennomførte alle utfordringer, selv grenseland isdykking, på en relativt ålreit måte. Følte at jeg vant litt, tross alt 🙏🏻🤍Foto: @mattibernitz 💫”

Christine Dancke on Instagram: “Liten oppdatering fra real life …

Christine Dancke on Instagram: “Liten oppdatering fra real life. Og til slide to, more like: Føler meg som Weng, har vært verdens mest nøye i 2 år og mer eller mindre isolert meg fullstendig de siste ukene for å slippe sykdom oppi risikosvangerskap, men heisann – det hjalp visst ikke. For å gå opp 30% av kroppsvekten din på ca 3 mnd (med medfølgende betennelser i beina), aldri ha plass til så mye som en drue i magen eller nok plass til å puste dypt, blø neseblod overalt og å våkne 5-6 ganger hver natt.. Det var jo et relativt medium utgangspunkt, og det var før covid banka på døra. Også strør du litt svangerskapsforgiftning på toppen. Da snakker vi #livet 💫Og jeg lurer: Hva prøver det å fortelle meg nå? Livet, altså. Fri gjetting: Du kan ikke kontrollere alt, husk å være takknemlig for alt det gode, covid er overalt atm (#sjanseløs tydeligvis) og etter alt dette kommer en liten gråtende unge til å bli episk i forhold? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻”

7557 Likes, 418 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Liten oppdatering fra real life. Og til slide to, more like: Føler meg som …

7,554 Likes, 417 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Liten oppdatering fra real life. Og til slide to, more like: Føler meg som Weng, har vært verdens mest nøye i 2 år og mer eller mindre isolert meg fullstendig de siste ukene for å slippe sykdom oppi risikosvangerskap, men heisann – det hjalp visst ikke. For å gå opp 30% av kroppsvekten din på ca 3 mnd (med medfølgende betennelser i beina), aldri ha plass til så mye som en drue i magen eller nok plass til å puste dypt, blø neseblod overalt og å våkne 5-6 ganger hver natt.. Det var jo et relativt medium utgangspunkt, og det var før covid banka på døra. Også strør du litt svangerskapsforgiftning på toppen. Da snakker vi #livet 💫Og jeg lurer: Hva prøver det å fortelle meg nå? Livet, altså. Fri gjetting: Du kan ikke kontrollere alt, husk å være takknemlig for alt det gode, covid er overalt atm (#sjanseløs tydeligvis) og etter alt dette kommer en liten gråtende unge til å bli episk i forhold? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻”

Christine Dancke on Instagram: “Gooood jul fra Gamle Oslo til …

Christine Dancke on Instagram: “Gooood jul fra Gamle Oslo til hver og en som ser denne🎄Nå blir sikkert Simon lettere irritert eller kanskje litt flau siden jeg poster akkurat dette klissete bildet, men det er jo litt koselig da 🥰 Håper du er med noen du er glad i og får en fin jul og gjør akkurat det du har lyst til! (Det siste der er den største gaven du kan gi deg selv) Klem fra meg ❤️”

24. des. 2021 — 6488 Likes, 66 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Gooood jul fra Gamle Oslo til hver og en som ser denne Nå blir …

6,484 Likes, 66 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Gooood jul fra Gamle Oslo til hver og en som ser denne🎄Nå blir sikkert Simon lettere irritert eller kanskje litt flau siden jeg poster akkurat dette klissete bildet, men det er jo litt koselig da 🥰 Håper du er med noen du er glad i og får en fin jul og gjør akkurat det du har lyst til! (Det siste der er den største gaven du kan gi deg selv) Klem fra meg ❤️”

Christine Dancke har strikka sin egen genser… og har laga TV …

NRK P3 on Instagram: “Christine Dancke har strikka sin egen genser… og har laga TV! #p3morgen 📷: @dr.jones”

1656 Likes, 4 Comments – NRK P3 (@nrkp3) on Instagram: “Christine Dancke har strikka sin egen genser… og har laga TV! #p3morgen : @dr.jones”

1,656 Likes, 4 Comments – NRK P3 (@nrkp3) on Instagram: “Christine Dancke har strikka sin egen genser… og har laga TV! #p3morgen 📷: @dr.jones”

Christine Dancke on Instagram: “Fikk en ny venn på opptak i …

Christine Dancke on Instagram: “Fikk en ny venn på opptak i dag 🤍”

1430 Likes, 11 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Fikk en ny venn på opptak i dag ”

1,430 Likes, 11 Comments – Christine Dancke (@christinedancke) on Instagram: “Fikk en ny venn på opptak i dag 🤍”

Keywords: christine dancke instagram