Instagram historie

Lag lekne og interaktive Instagram-historier

En trinnvis veiledning: Lag lekne og interaktive Instagram-historier | Instagram for Business

31. okt. 2019 — Hvis du aldri har delt bilder eller videoer i historien din, lær hvordan du gjør det, her. Her er 5 måter du kan bruke historier på:.

Få en trinnvis veiledning og tips til annonseinnhold om hvordan du lager Instagram-historier som skaper oppmerksomhet og engasjement hos publikum.

Slik lager du stories på Instagram – Startsiden

1. For å lage en ny story, går du inn på Instagram og trykker på profilbildet ditt øverst i venstre hjørne. · 2. For å laste opp et bilde eller video du har tatt …

Hvordan opprette og slette en Instagram historie – AGS Bloggen

Hvordan opprette og slette en Instagram historie

27. okt. 2020 — En Instagram historie, kan sammenlignes litt med Snapchat om du kjenner til det. Med Instagram Historie/Stories kan du poste bilder og video …

I dette innlegget skal du få se hvordan du oppretter og fjerner en Instagram historie. Du skal også få se hvordan du deler en historie til Facebook.

Se Instagram-historien til en person – Facebook

Du kan se historier fra folk du følger på Instagram. Hvis noen har delt en historie du ikke har sett ennå, ser du en fargerik ring rundt profilbildet til …

Historier | Instagram: Hjelpesenter – Facebook

Her vises Instagram-historien din · På profilen din: Det vises en fargerik ring rundt profilbildet ditt, og folk kan trykke på den for å se historien din.

Hvordan fungerer Instagram Stories? – Webgruppen

9. aug. 2016 — For å se historiene til de personene du ikke følger på Instagram, går du inn på profilen deres og klikker på profilbildet. Da vil historien …

For en kort stund siden lanserte Instagram en helt ny funksjon, nemlig Instagram Stories. Det nye fenomenet gjør det mulig å dele enda mer av dagens

Kom i gang med Instagram Story – Blogg – Valen-Utvik

Kom i gang med Instagram Story

24. jul. 2019 — Synes du Instagram Story er vanskelig å jobbe strategisk og målrettet … Selve ordet ‘story’ tilsier jo at man skal fortelle en historie.

Synes du Instagram Story er vanskelig å jobbe strategisk og målrettet med? I dette blogginnlegget deler vi noen av våre beste og mest konkrete tips!

Tips til Instagram Story – Northern Beat

Rekkevidde og engasjement stiger gjennom bruk av Instagram Story. Når de nå i tillegg er … trykk på papirflyet og velg «legg til innlegg i historien din».

Eksperter på web, design, interaksjonsdesign, netthandel og intranett. Vi skaper bruker­opplevelser som engasjerer, konverterer og begeistrer.

Skjermbilde Instagram Story i 2023 [Detaljert trinn inkludert

Skjermbilde Instagram Story Profesjonelt [Enkel guide]

Hvis du skjermbilder noens instagramhistorie, vil ikke varsel om instagramhistorisk skjermbilde varsle plakaten om at du har skjermdump IG-historien. Vel, …

Kom og finn ut de effektive verktøyene og prosedyrene for skjermdumping av Instagram-historier ved hjelp av problemfrie retningslinjer.

Keywords: instagram historie, historie instagram