Is kvinne norge

Kvinne (32) dømt i Høyesterett for IS-deltagelse – NRK

20. des. 2022 — Den norsk-pakistanske kvinnen ble i april dømt til to og et halvt års fengsel for IS-deltagelse i Borgarting lagmannsrett.

Mener IS-kvinne må hentes til Norge for å vitne – NRK

16. des. 2021 — I mai ble en nå 31 år gammel norskpakistansk kvinne dømt til tre og et halvt års fengsel for terrordeltagelse i Syria av Oslo tingrett.

Terrordømt IS-kvinne får ny sjanse til å belyse saken sin

7. feb. 2022 — Kvinnen og hennes to barn ble hentet tilbake til Norge i januar 2020. Grunnen var opplysninger om at det ene barnet var sykt.

Var Oslo-kvinnen (31) en uskyldig husmor som ble fanget av IS? Eller var hun en av IS’ støttespillere? Det skal Borgarting lagmannsrett vurdere.

UD: Nå vil ingen av de norske IS-kvinnene i Syria hjem til Norge

23. apr. 2022 — Utenriksdepartementet ville hente Aisha Shazadi Kausar (30) og sønnen hjem fra Syria. Men IS-moren har ombestemt seg. Snur ryggen til Norge.

Utenriksdepartementet ville hente Aisha Shazadi Kausar (30) og sønnen hjem fra Syria. Men IS-moren har ombestemt seg.

Opplysninger til Nettavisen: IS-kvinne i Syria snur – vil ikke …

IS-kvinner, Terror | Opplysninger til Nettavisen: IS-kvinne i Syria snur – vil ikke hentes til Norge

21. apr. 2022 — Etter det Nettavisen får opplyst har kvinnen meddelt Utenriksdepartementet (UD) at hun likevel ikke ønsker å komme til Norge. Dette får …

Helomvendingen skal ha kommet etter at regjeringen hadde sagt ja til å hente terrorsiktede Aisha Shazadi Kausar til Norge.

Dro inn i IS-leir på jakt etter norske IS-kvinner – TV2

Dro inn i IS-leir på jakt etter norske IS-kvinner

24. okt. 2022 — GOD MORGEN NORGE (TV 2): Utenriksjournalist Kristin Solberg ville prøve å begripe hva som trekker mennesker mot grenseløs brutalitet.

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Utenriksjournalist Kristin Solberg ville prøve å begripe hva som trekker mennesker mot grenseløs brutalitet. Derfor oppsøkte hun den norske IS-kvinnen Aisha i den livsfarlige Al-Hol-leiren.

IS-kvinne snur: Vil ikke dra hjem til Norge – Vårt Land

IS-kvinne snur: Vil ikke dra hjem til Norge – Vårt Land

23. apr. 2022 — VIL BLI: IS-kvinnen Aisha Shezadi Kausar (30) ønsket å få hjelp til reise med sønnen hjem til Norge. Nå har hun ombestemt seg.

VIL BLI: IS-kvinnen Aisha Shezadi Kausar (30) ønsket å få hjelp til reise med sønnen hjem til Norge. Nå har hun ombestemt seg.

IS-kvinne erklærte seg ikke skyldig – VG

IS-kvinne erklærte seg ikke skyldig – VG

8. feb. 2022 — Den norsk-pakistanske tobarnsmoren er tiltalt for terrordeltagelse gjennom ekteskap med jihadisten Bastian Vasquez og to andre IS-krigere, i …

En kvinne (31) som i tingretten ble dømt for deltakelse i terrorgruppa IS, erklærte seg ikke skyldig da ankesaken startet i Borgarting lagmannsrett tirsdag.

Dette er de norske IS-kvinnene – VG

19. mar. 2019 — VG er kjent med at norsk-pakistanske Aisha Shezadi (født i 1991) holdes i leiren. Hun var en kjent profil i det norske islamistmiljøet. Da hun …

BEIRUT/OSLO (VG) Minst ti norske kvinner reiste til de IS-kontrollerte områdene i Syria og Irak. Nå har terrorgruppens såkalte «kalifat» kollapset. Dette vet vi om kvinnene som dro.

is-kvinner – dagbladet.no

Her finner du alle saker som omhandler is-kvinner. … Klart for første dom der kvinne fra Norge er tiltalt for deltakelse i IS …

Her finner du alle saker som omhandler is-kvinner

Keywords: is kvinne norge, rettssak is kvinne