Is kvinne

IS-kvinner – Siste nytt – NRK

12. jan. 2023 — Husmorlivet i terrorgruppa IS fører til fire år i fengsel for en dansk kvinne (35), etter at straffen mandag ble skjerpet. Kvinnen ble i første …

is-kvinner – dagbladet.no

20. des. 2022 — Den norsk-pakistanske kvinnen ble i april dømt til to og et halvt års fengsel for IS-deltagelse i Borgarting lagmannsrett.

Terrordømt IS-kvinne får ny sjanse til å belyse saken sin

is-kvinner – dagbladet.no

Her finner du alle saker som omhandler is-kvinner.

Her finner du alle saker som omhandler is-kvinner

IS-kvinne i Syria snur – vil ikke hentes til Norge – Nettavisen

Terrordømt IS-kvinne får ny sjanse til å belyse saken sin

7. feb. 2022 — Det uttaler advokat Nils Christian Nordhus før ankesaken til den IS-dømte Oslo-kvinnen starter tirsdag 8. februar. Han er hennes forsvarer og …

Var Oslo-kvinnen (31) en uskyldig husmor som ble fanget av IS? Eller var hun en av IS’ støttespillere? Det skal Borgarting lagmannsrett vurdere.

IS-kvinnen anker terrordom – VG

IS-kvinne dømmes til tre år og seks måneder. Derfor ble hun dømt.

4. mai 2021 — Oslokvinnen var radikalisert da hun reiste til Syria i februar 2013 for å være sammen med ektemannen, islamisten Bastian Vasquez.

Hun muliggjorde jihad, la til rette for IS-ektemennene og oppfostret neste generasjon IS-rekrutter, konkluderer retten. – Denne dommen avklarer ingenting, sier kvinnens forsvarer.

IS-kvinner, Terror | Opplysninger til Nettavisen: IS-kvinne i Syria snur – vil ikke hentes til Norge

21. apr. 2022 — Opplysninger til Nettavisen: IS-kvinne i Syria snur – vil ikke hentes til Norge. Helomvendingen skal ha kommet etter at regjeringen hadde …

Helomvendingen skal ha kommet etter at regjeringen hadde sagt ja til å hente terrorsiktede Aisha Shazadi Kausar til Norge.

Nettavisen

Is-kvinner · Barn blir ikke født terrorister. · Opplysninger til Nettavisen: IS-kvinne i Syria snur – vil ikke hentes til Norge · Tysk IS-brud dømt for drap på …

IS-kvinnen anker terrordom – VG

4. mai 2021 — Oslo-kvinnen Sumaira Ghafoor (30) ble dømt til tre og et halvt års fengsel for deltagelse i terrororganisasjonen IS.

Oslo-kvinnen Sumaira Ghafoor (30) ble dømt til tre og et halvt års fengsel for deltagelse i terrororganisasjonen IS. Dommeren vektla ikke kvinnens argument om å være et offer for menneskehandel.

IS-kvinne forteller om drap på sønnen i ny bok – VG

24. aug. 2022 — OSLO/BEIRUT (VG) Et drap på en ett år gammel norsk gutt i Syria, blir beskrevet i en ny bok om IS-kvinnen Aisha Shezadi Kausar.

OSLO/BEIRUT (VG) Et drap på en ett år gammel norsk gutt i Syria, blir beskrevet i en ny bok om IS-kvinnen Aisha Shezadi Kausar.

Keywords: is kvinne