Kiwi på Ullevål og Sognsveien: En praktisk guide til butikker

Velkommen til Kiwi på Ullevål! Denne butikken er en av flere Kiwi-butikker i Oslo, og den ligger sentralt til på Ullevål i Sognsveien 75.

Butikken tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer til lave priser. Enten du trenger ferske grønnsaker, brød, meieriprodukter eller andre matvarer, så finner du det hos Kiwi Ullevål.

Butikken har også et godt utvalg av økologiske produkter og glutenfrie alternativer for de som har spesielle krav eller preferanser når det gjelder mat.

“Kiwi Ullevål er et populært valg blant lokalbefolkningen på grunn av sitt brede utvalg og rimelige priser.”

Kiwi Sognsveien

Dersom du bor i nærheten av Sognsveien, kan du også handle på Kiwi Sognsveien. Denne butikken ligger i Sognsveien 81 og er et praktisk alternativ for de som ønsker å handle matvarer i nærheten.

Kiwi Sognsveien tilbyr det samme brede utvalget av dagligvarer som Kiwi Ullevål, inkludert et godt utvalg av økologiske produkter og glutenfrie alternativer.

I tillegg til matvarer, tilbyr Kiwi Sognsveien også en rekke andre produkter som rengjøringsmidler, husholdningsartikler, hygieneartikler og mye mer. Dette gjør Kiwi Sognsveien til et praktisk stoppested for alle dine dagligvarebehov.

“Kiwi Sognsveien er en populær butikk blant både studenter og lokale innbyggere på grunn av sitt store utvalg og sentrale beliggenhet.”

Åpningstider

Butikk Mandag-fredag Lørdag Søndag
Kiwi Ullevål 07:00-23:00 08:00-21:00 Stengt
Kiwi Sognsveien 07:00-23:00 08:00-21:00 11:00-20:00

Kommer du med bil eller offentlig transport?

Både Kiwi Ullevål og Kiwi Sognsveien er enkle å nå både med bil og offentlig transport.

Dersom du kommer med bil, er det begrensede parkeringsmuligheter rundt begge butikkene. Vi anbefaler derfor å benytte deg av offentlig transport eller å gå dersom mulig.

Hvis du kommer med offentlig transport, kan du ta trikk nummer 17 eller buss nummer 25 og gå av ved holdeplassen “Ullevål stadion”. Begge butikkene ligger kun en kort spasertur unna holdeplassen.

Oppsummering

Enten du bor på Ullevål eller i nærheten av Sognsveien, er Kiwi et praktisk og rimelig alternativ når du trenger å handle dagligvarer.

Både Kiwi Ullevål og Kiwi Sognsveien tilbyr et bredt utvalg av matvarer, inkludert økologiske produkter og glutenfrie alternativer. Begge butikkene har også gode åpningstider som gjør det enkelt å handle når det passer deg.

Uansett om du kommer med bil eller offentlig transport, er begge butikkene enkelt å nå. Ta trikk nummer 17 eller buss nummer 25 til “Ullevål stadion” og gå en kort spasertur til butikkene.

Vi håper denne guiden har vært nyttig i planleggingen av ditt neste butikkbesøk på Kiwi Ullevål eller Kiwi Sognsveien. God handletur!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg finne en Kiwi-butikk på Ullevål?

Du kan finne en Kiwi-butikk på Ullevål i Sognsveien. Kiwi Sognsveien på Ullevål er et praktisk sted for å handle dagligvarer.

Hva er adressen til Kiwi-butikken på Sognsveien?

Kiwi-butikken på Sognsveien har adressen Sognsveien 75, 0855 Oslo. Her er den nøyaktige adressen til Kiwi Sognsveien-butikken for enkel referanse.

Hvilke butikker finnes på Ullevål?

I tillegg til Kiwi har Ullevål flere andre butikker som tilbyr et bredt utvalg av varer og tjenester. Ullevål er et travelt område med flere butikker som dekker forskjellige behov.

Har Kiwi på Ullevål begrensede åpningstider?

Nei, Kiwi-butikken på Ullevål har generøse åpningstider, slik at du kan handle når det er mest praktisk for deg. Kiwi Sognsveien på Ullevål tilbyr fleksible åpningstider for å imøtekomme kundenes behov.

Er det parkeringsmuligheter ved Kiwi-butikken på Ullevål?

Ja, det er parkeringsmuligheter tilgjengelig ved Kiwi-butikken på Ullevål. Kunder som besøker Kiwi Sognsveien har tilgang til praktisk parkering for enkel handel.

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Kiwi på Ullevål?

Kiwi på Ullevål aksepterer vanlige betalingsmetoder som kontanter, kort og mobilbetalinger. Uansett hvilken betalingsmetode du foretrekker, kan du enkelt fullføre transaksjonen hos Kiwi Sognsveien.

Tilbyr Kiwi på Ullevål leveringstjenester?

Ja, Kiwi på Ullevål tilbyr leveringstjenester for å gjøre handleopplevelsen enda enklere for kundene. Hvis du foretrekker å få varene levert til døren din, kan du benytte deg av Kiwi Sognsveien-butikkens leveringstjenester.

Hva er fordelene med å handle hos Kiwi på Ullevål?

Kiwi på Ullevål tilbyr et bredt utvalg av produkter til konkurransedyktige priser, og har også ekspertpersonale som står klare til å hjelpe deg. Velge Kiwi Sognsveien som din dagligvarebutikk på Ullevål gir deg fordeler som rimelige priser og god kundeservice.

Har Kiwi på Ullevål et lojalitetsprogram?

Ja, Kiwi på Ullevål har et lojalitetsprogram der du kan samle poeng og få belønninger for dine kjøp. Ikke glem å melde deg på Kiwis lojalitetsprogram på Sognsveien for å nyte ekstra fordeler og rabatter.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Kiwi på Ullevål?

Du kan enkelt komme i kontakt med Kiwi Sognsveien ved å ringe dem på telefonnummeret 22 69 22 49 eller via deres nettside. Trenger du hjelp eller har spørsmål? Vær ikke redd for å kontakte Kiwi Sognsveien-butikken på Ullevål via telefon eller nett.

Artiklen Kiwi på Ullevål og Sognsveien: En praktisk guide til butikker har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 31 anmeldelser