Kjønnshår kvinner

Vagina: Slik vil vi se ut nedentil – KK

Vagina: Slik vil vi se ut nedentil

17. jan. 2017 — INTIMBARBERING: Mange kvinner velger å barbere kjønnshårene helt bort, mens andre velger å frisere seg nedentil.

– Man må kunne gi litt blaffen!

Hva kan du om ditt eget kjønnshår? – Under Dusken

Hva kan du om ditt eget kjønnshår?

5. mai 2021 — Det er en oppfatning om at det å ikke barbere underlivet, spesielt for kvinner, er ekkelt og uhygienisk. Mange kan bli påvirket av dette og …

Å snakke om eget kjønnshår er tabu og ukomfortabelt for mange. – Det er der for en grunn, sier gynekolog Stig Pedersen.

9 av 10 kvinner fjerner kjønnshår – NRK

28. aug. 2008 — Nesten halvparten av mennene er opptatt av at partneren deres skal fjerne kjønnshår. Bare 17,7 prosent av kvinnene sier det samme. Innholdet som …

De fleste kvinner barberer vekk alt kjønnshåret – Klikk

1. jul. 2016 — Kjønnshår beskytter den følsomme huden i underlivet mot friksjon og har en egen hygienisk funksjon – det hindrer bakterier å komme inn i skjeden …

Ny undersøkelse: Derfor barberer vi oss nedentil! | Kondomeriet

5. aug. 2022 — Det er ingen hemmelighet at både menn og kvinner er opptatt av kjønnshår, uansett om de velger å beholde dem, barbere dem eller frisere dem.

Stusser du busken? Trimmer du hekken? Steller du med hagen? Her spør vi selvsagt ikke om dine ferdigheter med hagestell eller om du har grønne fingre, men om du er blant dem som tar frem høvelen og barberer underlivet? Hvis du gjør det, er du langt fra alene!

Voksing, Hår | Hårfint eller hårløst? – Nettavisen

Voksing, Hår | Hårfint eller hårløst?

26. jan. 2021 — Ni av ti norske kvinner barberer bort kjønnshåret sitt. … Og det er så sjelden jeg ser kjønnshår i fri dressur at jeg nesten har glemt at …

Det fins en mote som ikke så ofte vises fram i damebladene eller aviser. Den foregår i undergrunnen, nærmere bestemt underlivet.

p3.no » Hårete skam

21. jul. 2022 — Det var ikke «fint» med kjønnshår. Foto: Martine Haugland. Disse tankene deler hun med veldig mange. Unge kvinner som P3 har snakka med, …

– Jeg husker jeg syntes det var merkelig med hun ene jenta i gymmen som hadde kjønnshår og som ikke hadde barbert seg. Da var vi elleve.

Herved slutter jeg å barbere meg nedentil – Aftenposten

Herved slutter jeg å barbere meg nedentil

22. jul. 2015 — Hvorfor strever dagens unge kvinner etter å se ut som en femåring nedentil? … da fikk jeg altså klar beskjed om at kjønnshår var ekkelt.

Hvorfor strever dagens unge kvinner etter å se ut som en femåring nedentil?

Derfor barberer vi oss nedentil! – Extraavisen

5. aug. 2022 — Det er ingen hemmelighet at både menn og kvinner er opptatt av kjønnshår, uansett om de velger å beholde dem, barbere dem eller frisere dem.

Stusser du busken? Trimmer du hekken? Steller du med hagen? Her spør vi selvsagt ikke om dine ferdigheter med hagestell.

Er det skadelig å fjerne kjønnshår? – Veien til Helse

Kroppen overlot ingenting til tilfeldighetene når den ble skapt, men mange kvinner (og et økende antall menn) bestemmer seg for å barbere seg.

For å ta en beslutning om du skal fjerne kjønnshår, må du være velinformert. Det er ikke lurt å basere denne avgjørelsen på tro eller mote.

Keywords: kjønnshår kvinner, barberte damer