Lene sleperud instagram

Lene Sleperud (@leneslep) • Instagram photos and videos

51.3k Followers, 708 Following, 834 Posts – See Instagram photos and videos from Lene Sleperud (@leneslep)

Lene Sleperud (@leneslep) • Instagram photos and videos

@tonjegarvik tiktok: tonjeandlene. Managament @egmontpeople. Moms x 2 boys Business: l.sleperud@gmail.com · 829 posts · 50.8K followers · 707 following.

Lene Sleperud (@leneslep) • Instagram photos and videos

@tonjegarvik tiktok: tonjeandlene. Management @egmontpeople. Moms x 2 boys Business: l.sleperud@gmail.com · 831 posts · 51K followers · 706 following.

reklame I høstmørket elsker Tonje og jeg å sitte i sofakroken …

Lene Sleperud on Instagram: “reklame I høstmørket elsker Tonje og jeg å sitte i sofakroken med gode serier og filmer😍For øyeblikket er vi helt oppslukt i Farmen på @tv2sumo, og det er morsomt å tenke tilbake på alle minnene vi sitter igjen med fra vi var med på programmet selv👩🏼‍🌾. Andre serier vi kan foreslå er Real Housewives of Beverly Hills hvis du vil ha en god dose drama, og filmen Bombshell hvis du vil se en skikkelig girl power film💪🏻Har du noen gode tips til serier/filmer på @tv2sumo som vi bør se? Vi liker omtrent alle sjangre så alle forslag setter vi stor pris på🙌🏻 Hvis dere ikke har Tv2sumo så kan jeg tipse om at filmer og serier pakken inneholder alt av underholdning, filmer og serier til kun 129 kr i mnd👏🏻#tv2sumo”

1188 Likes, 39 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “reklame I høstmørket elsker Tonje og jeg å sitte i sofakroken med gode serier og …

1,189 Likes, 39 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “reklame I høstmørket elsker Tonje og jeg å sitte i sofakroken med gode serier og filmer😍For øyeblikket er vi helt oppslukt i Farmen på @tv2sumo, og det er morsomt å tenke tilbake på alle minnene vi sitter igjen med fra vi var med på programmet selv👩🏼‍🌾. Andre serier vi kan foreslå er Real Housewives of Beverly Hills hvis du vil ha en god dose drama, og filmen Bombshell hvis du vil se en skikkelig girl power film💪🏻Har du noen gode tips til serier/filmer på @tv2sumo som vi bør se? Vi liker omtrent alle sjangre så alle forslag setter vi stor pris på🙌🏻 Hvis dere ikke har Tv2sumo så kan jeg tipse om at filmer og serier pakken inneholder alt av underholdning, filmer og serier til kun 129 kr i mnd👏🏻#tv2sumo”

Lene Sleperud on Instagram: “1 uke med deg, Max Tenk at …

Lene Sleperud on Instagram: “1 uke med deg, Max🤍 Tenk at det går an å bli så uendelig glad i et menneske på så kort tid. Den siste uken har det blitt lite søvn på mammaene dine og jeg føler meg mest som et matfat, men du er så verdt det🥰”

8996 Likes, 306 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “1 uke med deg, Max Tenk at det går an å bli så uendelig glad i et menneske på så kort …

8,996 Likes, 306 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “1 uke med deg, Max🤍 Tenk at det går an å bli så uendelig glad i et menneske på så kort tid. Den siste uken har det blitt lite søvn på mammaene dine og jeg føler meg mest som et matfat, men du er så verdt det🥰”

Lene Sleperud on Instagram: “Avslutter dagen på topp ‍♀️”

Lene Sleperud på Instagram: “Avslutter dagen på topp🙆🏼‍♀️”

778 Likes, 26 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Avslutter dagen på topp ‍♀️”

778 Likes, 26 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Avslutter dagen på topp🙆🏼‍♀️”

Lene Sleperud on Instagram: “Elsk hvem du vil! Det virker …

Lene Sleperud on Instagram: “Elsk hvem du vil! Det virker kanskje lett for meg å si som gikk rett ut til familie og venner etter at jeg fant kjærligheten med Tonje og fikk aksept fra alle. Det er ikke det at jeg ikke forstår at det kan være vanskelig, men for min del så er det viktig å være den jeg er. Kjærlighet er det fineste vi har og det er ingen andre enn du som bestemmer hvem du vil gi kjærligheten din til! Pride er vakkert og jeg skal stolt delta i paraden i år og feire kjærligheten. Håper å se dere der🥰🌈 Happy pride!🏳️‍🌈🏳️‍🌈English below:Love whoever you want! It might seem easy for me to say as my friends and family accepted my relationship with Tonje right away. It’s not that i don’t understand that it can be difficult, but I would never be able to deny who I am. Love is the greatest thing we have, and there is none other than you who decides who you want to give your love to. Pride is beautiful and I am proud to participate in the parade this year to celebrate love🥰🌈 Happy pride! 📸 @ihnebilder #loveislove #pride”

2990 Likes, 136 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Elsk hvem du vil! Det virker kanskje lett for meg å si som gikk rett ut til familie og …

2,989 Likes, 136 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Elsk hvem du vil! Det virker kanskje lett for meg å si som gikk rett ut til familie og venner etter at jeg fant kjærligheten med Tonje og fikk aksept fra alle. Det er ikke det at jeg ikke forstår at det kan være vanskelig, men for min del så er det viktig å være den jeg er. Kjærlighet er det fineste vi har og det er ingen andre enn du som bestemmer hvem du vil gi kjærligheten din til! Pride er vakkert og jeg skal stolt delta i paraden i år og feire kjærligheten. Håper å se dere der🥰🌈 Happy pride!🏳️‍🌈🏳️‍🌈English below:Love whoever you want! It might seem easy for me to say as my friends and family accepted my relationship with Tonje right away. It’s not that i don’t understand that it can be difficult, but I would never be able to deny who I am. Love is the greatest thing we have, and there is none other than you who decides who you want to give your love to. Pride is beautiful and I am proud to participate in the parade this year to celebrate love🥰🌈 Happy pride! 📸 @ihnebilder #loveislove #pride”

Lene Sleperud on Instagram: “Reisen vår mot barn tok i sin …

Lene Sleperud on Instagram: “Reisen vår mot barn tok i sin helhet 1,5 år. Da vi startet var vi sikker på at graviditetstesten ville vise 2 streker på første forsøk, slik ble det ikke. Mange sliter med skam, følelsen av å kjenne seg alene i prosessen og det å “ikke være god nok” til å lage barn en gang💔Vi har skrevet en kronikk om vår opplevelse i Ytring på Nrk. Legger ved link i BIO for de som vil lese🤍”

2075 Likes, 53 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Reisen vår mot barn tok i sin helhet 1,5 år. Da vi startet var vi sikker på at …

2,076 Likes, 53 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Reisen vår mot barn tok i sin helhet 1,5 år. Da vi startet var vi sikker på at graviditetstesten ville vise 2 streker på første forsøk, slik ble det ikke. Mange sliter med skam, følelsen av å kjenne seg alene i prosessen og det å “ikke være god nok” til å lage barn en gang💔Vi har skrevet en kronikk om vår opplevelse i Ytring på Nrk. Legger ved link i BIO for de som vil lese🤍”

Lene Sleperud on Instagram: “Idag trodde vi at vi fikk et …

Lene Sleperud on Instagram: “Idag trodde vi at vi fikk et hyggelig julekort. Det viste seg at det var et brev som vi tror kanskje har vært fortapt i Posten i 36 år, da homofili fortsatt var sett på som en sykdom. At slike holdninger faktisk eksisterer poengterer viktigheten av å faktisk være synlige i media for de som vokser opp under slike rammer og er redde for å bli dømt av samfunnet rundt seg. For å konstanterer fakta må vi på det sterkeste beklage, men homofili ble bevist å ikke være en sykdom i 1982. Skal vi beklage for å ha gitt disse barna motet de trenger til å være seg selv? Vi er mer glad for at de tørr å være seg selv og våger å føle. For de konservative foreldre; Vit at noen av barna ser Farmen med dere, nettopp for å se hvordan dere reagerer på kjærlighet mellom to av samme kjønn. De ser på om dere dømmer oss for feilene vi gjør som personer, eller fordi at vi faktisk har våget å elske. De ser etter aksept fra dere, for å være som dere vil. Massevis av foreldre har sendt oss melding og takket oss for nettopp det disse mødrene kritiserer oss for; Det at barna nå har det fint med den de er. Det at de nå kan føle seg normal. Det at de nå ser at de ikke lenger står alene. Eldre menn, mødre, tenåringer og unge voksne sender oss daglige meldinger på hvor viktig vår tilstedeværelse har vært på skjermen for noen de er glad i eller for seg selv. Så fortsett gjerne å sende oss slike brev, det understreker bare viktigheten av at vi er tilstede. Nettopp for at de som føler seg alene, skal se at det finnes noen som dem, og flere med oss. Vil dere beskytte deres barns helse vil jeg tro å kommunisere med de er den beste løsningen. Det å lytte til hva de faktisk føler. Men hva vet vel jeg? Jeg er jo smittet 🙂🌈Vi vil gjerne rette en stor takk til @tv2norge som lar folk være folk uavhengig av hvem de velger å dele livet med🙌🏻 #kjærligheterkjærlighet #jegersmitta”

2796 Likes, 689 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Idag trodde vi at vi fikk et hyggelig julekort. Det viste seg at det var et brev som vi …

2,793 Likes, 689 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Idag trodde vi at vi fikk et hyggelig julekort. Det viste seg at det var et brev som vi tror kanskje har vært fortapt i Posten i 36 år, da homofili fortsatt var sett på som en sykdom. At slike holdninger faktisk eksisterer poengterer viktigheten av å faktisk være synlige i media for de som vokser opp under slike rammer og er redde for å bli dømt av samfunnet rundt seg. For å konstanterer fakta må vi på det sterkeste beklage, men homofili ble bevist å ikke være en sykdom i 1982. Skal vi beklage for å ha gitt disse barna motet de trenger til å være seg selv? Vi er mer glad for at de tørr å være seg selv og våger å føle. For de konservative foreldre; Vit at noen av barna ser Farmen med dere, nettopp for å se hvordan dere reagerer på kjærlighet mellom to av samme kjønn. De ser på om dere dømmer oss for feilene vi gjør som personer, eller fordi at vi faktisk har våget å elske. De ser etter aksept fra dere, for å være som dere vil. Massevis av foreldre har sendt oss melding og takket oss for nettopp det disse mødrene kritiserer oss for; Det at barna nå har det fint med den de er. Det at de nå kan føle seg normal. Det at de nå ser at de ikke lenger står alene. Eldre menn, mødre, tenåringer og unge voksne sender oss daglige meldinger på hvor viktig vår tilstedeværelse har vært på skjermen for noen de er glad i eller for seg selv. Så fortsett gjerne å sende oss slike brev, det understreker bare viktigheten av at vi er tilstede. Nettopp for at de som føler seg alene, skal se at det finnes noen som dem, og flere med oss. Vil dere beskytte deres barns helse vil jeg tro å kommunisere med de er den beste løsningen. Det å lytte til hva de faktisk føler. Men hva vet vel jeg? Jeg er jo smittet 🙂🌈Vi vil gjerne rette en stor takk til @tv2norge som lar folk være folk uavhengig av hvem de velger å dele livet med🙌🏻 #kjærligheterkjærlighet #jegersmitta”

Da er Farmen – eventyret over for min del ‍ Det har vært en …

Lene Sleperud on Instagram: “Da er Farmen – eventyret over for min del👩🏼‍🌾Det har vært en sinnsykt spennende reise som jeg ikke ville vært foruten! Jeg har knyttet mange gode vennskap inne på gården som jeg er sikker på at kommer til å vare livet ut❤️Takk til alle fine mennnesker som har heiet meg frem! 😄❤️🌈 📸Alex Iversen #overogut #farmen #takkformeg #tv2 #strix”

2582 Likes, 126 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Da er Farmen – eventyret over for min del ‍ Det har vært en sinnsykt spennende reise …

2,583 Likes, 126 Comments – Lene Sleperud (@leneslep) on Instagram: “Da er Farmen – eventyret over for min del👩🏼‍🌾Det har vært en sinnsykt spennende reise som jeg ikke ville vært foruten! Jeg har knyttet mange gode vennskap inne på gården som jeg er sikker på at kommer til å vare livet ut❤️Takk til alle fine mennnesker som har heiet meg frem! 😄❤️🌈 📸Alex Iversen #overogut #farmen #takkformeg #tv2 #strix”

Keywords: lene sleperud instagram