Linni meister instagram

LINNI MEISTER (@meisterlinni) • Instagram photos and …

144k Followers, 1626 Following, 1262 Posts – See Instagram photos and videos from LINNI MEISTER (@meisterlinni)

LINNI MEISTER on Instagram: “Hei fine dere❤️ Da var …

LINNI MEISTER👄🧠 on Instagram: “Hei fine dere❤️Da var dette fantastiske eventyret på godt og vondt over. Jeg står selvfølgelig for valgene jeg tok, da jeg lovet meg selv å følge hjertet mitt! Jeg gikk inn med åpent sinn og håpet selvfølgelig på å finne drømmeprinsen, men det var ikke gitt at han skulle dukke opp blant til sammen 11 menn. Takknemlig for at jeg fikk lov til å bli kjent med de. Alle gutta fikk sin sjanse, akkurat som meg. Det ble en heftig reise – litt tøffere enn jeg selv hadde håpet på, men jeg synes både gutta og jeg har kommet oss bra gjennom det. I serien ser man at det var ekte, rørende, trist, morsomt, fint og at jeg var veldig ærlig og modig når det kom til følelsene mine, og det å følge hjertet mitt!❤️ Vi prøvde så godt vi kunne å bli kjent på den lille tiden vi fikk sammen.Kjærligheten er ikke akkurat lett, og spesielt ikke når man skal date på tv, foran masse kameraer.Jeg angrer ikke på at jeg turte å bli med, da jeg lærte og vokste mye som menneske ved å bli med på dette. Det ligger erfaringer og lærdom i det meste❤️ Veldig glad for å ha blitt kjent med så mange bra menn! Det har jo gått 8 mnd siden vi dro fra Kragerø, så vi alle har jo gått videre med livene våres, og godt er det😄Hvem gutta lå med/datet før vi dro til Kragerø, eller etter innspilling, er selvfølgelig ikke min sak, men vi alle gikk all inn for å prøve å finne kjærligheten, da vi var i vakre Kragerø. Nå vet jeg om flere av gutta som har begynt å date igjen, og det synes jeg så klart er superkoselig😍Flere lurer sikkert på sivilstatusen min i dag, og da kan jeg svare at den er «interessant»😅 Jeg tar en dag om gangen, så får dere jo også ta del i hvordan ting utvikler seg i «Linni’s univers» som har premiere i dag på @discoveryplusse 💜Takk for denne reisen og for alle som har sett på og engasjert seg. Takk for all støtte og kjærlighet. Vi alle finner vår prins/prinsesse med tiden, en fin og god en – det fortjener vi alle❤️Størst av alt er kjærligheten ❤️🙏🏽Vil også takke @janthomasofficial for all støtte og kjærlighet du gav meg under hele denne reisen❤️ Stor takk til @discoveryplusse @tvnorge ❤️”

5907 Likes, 144 Comments – LINNI MEISTER (@meisterlinni) on Instagram: “Hei fine dere❤️ Da var dette fantastiske eventyret på godt og vondt over.

5,905 Likes, 144 Comments – LINNI MEISTER👄🧠 (@meisterlinni) on Instagram: “Hei fine dere❤️Da var dette fantastiske eventyret på godt og vondt over. Jeg står selvfølgelig for valgene jeg tok, da jeg lovet meg selv å følge hjertet mitt! Jeg gikk inn med åpent sinn og håpet selvfølgelig på å finne drømmeprinsen, men det var ikke gitt at han skulle dukke opp blant til sammen 11 menn. Takknemlig for at jeg fikk lov til å bli kjent med de. Alle gutta fikk sin sjanse, akkurat som meg. Det ble en heftig reise – litt tøffere enn jeg selv hadde håpet på, men jeg synes både gutta og jeg har kommet oss bra gjennom det. I serien ser man at det var ekte, rørende, trist, morsomt, fint og at jeg var veldig ærlig og modig når det kom til følelsene mine, og det å følge hjertet mitt!❤️ Vi prøvde så godt vi kunne å bli kjent på den lille tiden vi fikk sammen.Kjærligheten er ikke akkurat lett, og spesielt ikke når man skal date på tv, foran masse kameraer.Jeg angrer ikke på at jeg turte å bli med, da jeg lærte og vokste mye som menneske ved å bli med på dette. Det ligger erfaringer og lærdom i det meste❤️ Veldig glad for å ha blitt kjent med så mange bra menn! Det har jo gått 8 mnd siden vi dro fra Kragerø, så vi alle har jo gått videre med livene våres, og godt er det😄Hvem gutta lå med/datet før vi dro til Kragerø, eller etter innspilling, er selvfølgelig ikke min sak, men vi alle gikk all inn for å prøve å finne kjærligheten, da vi var i vakre Kragerø. Nå vet jeg om flere av gutta som har begynt å date igjen, og det synes jeg så klart er superkoselig😍Flere lurer sikkert på sivilstatusen min i dag, og da kan jeg svare at den er «interessant»😅 Jeg tar en dag om gangen, så får dere jo også ta del i hvordan ting utvikler seg i «Linni’s univers» som har premiere i dag på @discoveryplusse 💜Takk for denne reisen og for alle som har sett på og engasjert seg. Takk for all støtte og kjærlighet. Vi alle finner vår prins/prinsesse med tiden, en fin og god en – det fortjener vi alle❤️Størst av alt er kjærligheten ❤️🙏🏽Vil også takke @janthomasofficial for all støtte og kjærlighet du gav meg under hele denne reisen❤️ Stor takk til @discoveryplusse @tvnorge ❤️”

LINNI MEISTER (@meisterlinni) • Instagram-bilder og -videoer

Tv Gründer ‍ Platinum selling artist Poker♠️Dubber/actor PlayStation  …

LINNI MEISTER on Instagram: “ To som gleder seg, og …

LINNI MEISTER👄🧠 on Instagram: “🤍🕊🖤To som gleder seg, og er meget spente på eventyret vi skal lage sammen i august🧚🏽‍♀️ Uten deg @janthomasofficial hadde jeg aldri turt å gjøre dette🙈❤️ Størst av alt er kjærligheten❤️ Takk for meg @gmn💛Alltid like koselig å være på besøk, og møte fine @varstaude og @petermoi ☀️”

3463 Likes, 78 Comments – LINNI MEISTER (@meisterlinni) on Instagram: “ To som gleder seg, og er meget spente på eventyret vi skal lage sammen i …

3,460 Likes, 78 Comments – LINNI MEISTER👄🧠 (@meisterlinni) on Instagram: “🤍🕊🖤To som gleder seg, og er meget spente på eventyret vi skal lage sammen i august🧚🏽‍♀️ Uten deg @janthomasofficial hadde jeg aldri turt å gjøre dette🙈❤️ Størst av alt er kjærligheten❤️ Takk for meg @gmn💛Alltid like koselig å være på besøk, og møte fine @varstaude og @petermoi ☀️”

LINNI MEISTER on Instagram: “ with my beautiful son …

1860 Likes, 22 Comments – LINNI MEISTER (@meisterlinni) on Instagram: …

Bloggen er oppdatert. Link i bioen min #linnimeister.no

LINNI MEISTER👄🧠 on Instagram: “😁🙃🙏🏽 Bloggen er oppdatert. Link i bioen min🤓👆🏽#linnimeister.no 💋”

1835 Likes, 21 Comments – LINNI MEISTER (@meisterlinni) on Instagram: “ Bloggen er oppdatert. Link i bioen min #linnimeister.no ”

1,835 Likes, 21 Comments – LINNI MEISTER👄🧠 (@meisterlinni) on Instagram: “😁🙃🙏🏽 Bloggen er oppdatert. Link i bioen min🤓👆🏽#linnimeister.no 💋”

LINNI MEISTER on Instagram: “Linnimeister.no er oppdatert …

LINNI MEISTER👄🧠 on Instagram: “Linnimeister.no er oppdatert💃🏼👻👙 #vacayselfie #morepicturesonmyblog // LINK IN BIO 👆🏽#live #love 💋”

1667 Likes, 15 Comments – LINNI MEISTER (@meisterlinni) on Instagram: “Linnimeister.no er oppdatert #vacayselfie #morepicturesonmyblog // LINK …

1,667 Likes, 15 Comments – LINNI MEISTER👄🧠 (@meisterlinni) on Instagram: “Linnimeister.no er oppdatert💃🏼👻👙 #vacayselfie #morepicturesonmyblog // LINK IN BIO 👆🏽#live #love 💋”

LINNI MEISTER on Instagram: “Bare å holde seg fast, for nå …

LINNI MEISTER👄🧠 on Instagram: “Bare å holde seg fast, for nå venter et nytt eventyr🧚🏼 Tusen takk for alle herlige tilbakemeldinger på det nye tv-programmet jeg skal gjøre til sommeren med @theoslocompany @tvnorge @discoveryplusno 🙈❤️ Er meget modig av både meg, og de som tør å melde seg på altså😅 Heia kjærligheten❤️ Vi trenger mer av det i disse tider, så gleder meg til å lage et kjærlighetsprogram, der jeg forhåpentligvis vil klare å spre latter, tåre, kjærlighet og glede❤️”

3431 Likes, 107 Comments – LINNI MEISTER (@meisterlinni) on Instagram: “Bare å holde seg fast, for nå venter et nytt eventyr Tusen takk for alle …

3,430 Likes, 107 Comments – LINNI MEISTER👄🧠 (@meisterlinni) on Instagram: “Bare å holde seg fast, for nå venter et nytt eventyr🧚🏼 Tusen takk for alle herlige tilbakemeldinger på det nye tv-programmet jeg skal gjøre til sommeren med @theoslocompany @tvnorge @discoveryplusno 🙈❤️ Er meget modig av både meg, og de som tør å melde seg på altså😅 Heia kjærligheten❤️ Vi trenger mer av det i disse tider, så gleder meg til å lage et kjærlighetsprogram, der jeg forhåpentligvis vil klare å spre latter, tåre, kjærlighet og glede❤️”

LINNI MEISTER on Instagram: “ Flere bilder av dette …

LINNI MEISTER👄🧠 on Instagram: “😼💗Flere bilder av dette antrekket ligger på LINNIMEISTER.NO (Link i bio)💗 👢+ 👛 = @catwalk_street_ ✨ @lesilla @tosca_blu_official #outfit #loveit #pussycat #bloggers #love #ad”

1162 Likes, 14 Comments – LINNI MEISTER (@meisterlinni) on Instagram: “ Flere bilder av dette antrekket ligger på LINNIMEISTER.

1,162 Likes, 14 Comments – LINNI MEISTER👄🧠 (@meisterlinni) on Instagram: “😼💗Flere bilder av dette antrekket ligger på LINNIMEISTER.NO (Link i bio)💗 👢+ 👛 = @catwalk_street_ ✨ @lesilla @tosca_blu_official #outfit #loveit #pussycat #bloggers #love #ad”

Keywords: linni meister instagram, meisterlinni instagram