Lokfører tvillingene instagram

Norges Råeste Tvillinger (@gunnarsenfanpower) • Instagram …

29 Followers, 45 Following, 55 Posts – See Instagram photos and videos from Norges Råeste Tvillinger (@gunnarsenfanpower)

Lokfører: – Lokførertvillingene: – Mange smugfilmer oss – KK

Lokfører: – Lokførertvillingene: – Mange smugfilmer oss

22. mar. 2022 — Humor er et nøkkelord for «lokførertvillingene» som har opprettet felles kontoer på Instagram og Twitter, hvor de viser glimt fra sin svært …

Flere kvinner burde prøve seg på lokføreryrket mener tvillingene Gudrun og Halldis Folkedal.

Tvillingene Gudrun og Halldis er kvinner i et mannsdominert …

Tvillingene Gudrun og Halldis er kvinner i et mannsdominert togmiljø: – Liker den ukompliserte væremåten | FriFagbevegelse

24. jun. 2020 — Tvillingene Gudrun og Halldis Folkedal synes det er rart at kvinner i lokføreryrket i det hele tatt er en problemstilling i 2020.

Først tok Gudrun Folkedal (36) lokførerutdanning. Så utdanna tvillingsøsteren Halldis seg til det samme. – Jobben passer like godt for en kvinne som en mann, sier Gudrun.

Lokførartvillingane | Bergensbanen – Visit Norway

Lokførartvillingane | Bergensbanen

Si hei til Lokførertvillingene. Lokførartvillingane finner du på både Twitter og Instagram under navnet «Locomotwins», hvor man kan følge dem på reisen …

Møt Lokførartvillingane og lær mer om en av verdens vakreste togturer: Bergensbanen.

Lokfører-tvillingene fra Hardanger – Utdanning og jobb

20. mar. 2019 — Gudrun og Halldis Folkedal (34) er begge utdannet lokførere, og er nok de eneste lokfører-tvillingene i Norge.

Gudrun og Halldis Folkedal (34) er begge utdannet lokførere, og er nok de eneste lokfører-tvillingene i Norge. I dag jobber begge som lokførere i NSB.

Aftenposten – Lokfører-tvillingene Gudrun og Halldis…

17. des. 2019 — Lokfører-tvillingene Gudrun og Halldis Folkedal misliker jernbanereformen, men elsker jernbanen og passasjerene. (for abonnenter)

Tvillingene som valgte samme spor – NSB, VY – Bergensavisen

NSB, VY | Tvillingene som valgte samme spor

6. sep. 2020 — At vi valgte samme yrket, var egentlig en tilfeldighet, sier lokførertvillingene Halldis og Gudrun Folkedal (36). For abonnenter. Til toppen.

– At vi valgte samme yrket, var egentlig en tilfeldighet, sier lokførertvillingene Halldis og Gudrun Folkedal (36).

Hvorfor vil du se ut som alle andre? – Aftenposten

Hvorfor vil du se ut som alle andre?

13. jun. 2015 — Hvis dette er ukjent for deg, er det bare å sjekke nyhetsstrømmen på Instagram. … Men lokfører-tvillingene nekter å gi slipp på den.

Årets første sommermåned er i gang. Nordmenn kjøper nye hagemøbler, nye griller, og vi kan lukte nymalte hus med nyklipte plener i en mils omkrets.

Keywords: lokfører tvillingene instagram