Norges kvinne og familieforbund

Hjem – Norges Kvinne- og familieforbund – Norges Kvinne- og …

Hjem – Norges Kvinne- og familieforbund – Norges Kvinne- og familieforbund

for en bedre kvinne- og familiepolitikk.

Norges Kvinne- og familieforbund | Oslo – Facebook

Dette har vi i Norges Kvinne- og familieforbund hevda lenge. Då får vi håpe at politikarane kan følge opp med handling, ikkje berre ord! HELSEDIREKTORATET.

Norges Kvinne- og Familieforbund – Frivillighet Norge

Dette har vi i Norges Kvinne- og familieforbund hevda lenge. Då får vi håpe at politikarane kan følge opp med handling, ikkje berre ord!

Norges Kvinne- og familieforbund – Wikipedia

Norges Kvinne- og Familieforbund | Frivillighet Norge

Norges Kvinne- og Familieforbund … K&F arbeider innenfor fire hovedområder: kvinner og helse, mat og helse, et varmere samfunn og flerkulturelt arbeid i Norge.

K&F arbeider innenfor fire hovedområder: kvinner og helse, mat og helse, et varmere samfunn og flerkulturelt arbeid i Norge. K&F er en partipolitisk…

medlemsblad for Norges kvinne- og familieforbund

Norges Kvinne- og familieforbund – Wikipedia

Norges Kvinne- og familieforbund, forkortet K&F, er en norsk frivillig organisasjon som arbeider med kvinne- og familiespørsmål samt forbrukerpolitikk.

Norges Kvinne- og Familieforbund – Store norske leksikon

Tittel. Kvinner & familie : medlemsblad for Norges kvinne- og familieforbund ; Publisert. Oslo:Norges kvinne- og familieforbund ; Andre opplysninger. 4 nr. pr. år …

Norges Kvinne- og Familieforbund – 974804271 – Oslo – Proff

Norges Kvinne- og Familieforbund – Store norske leksikon

1. sep. 2022 — Norges Kvinne- og familieforbund (K&F) er en tverrpolitisk norsk kvinneorganisasjon for kvinner og menn. Forbundet ble stiftet i 1915 og het …

Norges Kvinne- og familieforbund (K&F) er en tverrpolitisk norsk kvinneorganisasjon for kvinner og menn. Forbundet ble stiftet i 1915 og het da Hjemmenes Vels Landsforbund. Fra 1933 til 1997 var navnet Norges Husmorforbund. Det nåværende navnet fikk forbundet i 1997. .

Norges Kvinne- og Familieforbund – 974804271 – Oslo – Se Regnskap, Roller og mer

Juridisk navn: NORGES KVINNE- OG FAMILIEFORBUND; Org nr: 974 804 271; Selskapsform: Forening/lag/innretning; Styrets leder: Aina Alfredsen Førde …

Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Norges Kvinne- og Familieforbund, 974804271. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Keywords: norges kvinne og familieforbund, kvinne og familieforbundet