Øystein pettersen instagram

Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) • Instagram photos …

100k Followers, 377 Following, 1889 Posts – See Instagram photos and videos from Øystein pettersen (@oeysteinpettersen)

Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) • Instagram photos …

100k Followers, 377 Following, 1888 Posts – See Instagram photos and videos …

Øystein pettersen on Instagram: “Min erfaring er at når du …

Øystein pettersen on Instagram: “Min erfaring er at når du virkelig driter deg ut, så trenger man ikke først og fremst trøst eller sympati. Ei heller et hylekor med fordømmelse. Det man trenger er folk som kan hjelpe deg med å stokke kortene dine slik at du kan komme deg tilbake på det sporet du vil.Trøst og sympati er godt, men det hjelper ikke på situasjonen. Ikke fortjener en det heller forsåvidt. Å grave seg ned vil heller ikke hjelpe. Straff og straffeutmåling tar andre seg av.En klar formening om hvor man vil, hvorfor det er så viktig å komme seg akkurat dit, , hvordan man skal nå det og totalt eierskap til prosessen. En gjeng støttespillere og gode folk rundt som kan heie, validere innsats og gi kjærlighet og følelsen av trygghet er heller ikke feil.Å beklage er bra og det eneste rette. Å ta sin tilmålte straff det samme. Men enda viktigere er det å finne ut hvem man vil være, hva man vil stå for og hvilke verdier som virkelig betyr noe. Da kan ikke den vi har vært stå i veien for hvem vi kan bli. Fremtiden er ikke noe som skjer, det er noe vi skaper. Det jeg skriver over har jeg blant annet lært av gutten til venstre i bildet. 🙏Ingen jeg har fått æren av å være rundt har hatt større eierskap til egne resultater enn deg, så dette har du i ryggmargen. Hvis du vil. Jeg håper du vil og jeg går gjerne ved siden av deg som en del av støttespillerne hvis ønskelig. Jeg og mange med meg. ❤️PS: Petter har massevis av folk tettere på enn meg, og jeg får ufortjent hyggelige ord. Men, man blir som de man omgås. Jeg er da et produkt av alle de folka jeg har vært rundt i mange år. Blant annet Petter. Derfor rekker jeg ut ei hand.”

16.7k Likes, 1017 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Min erfaring er at når du virkelig driter deg ut, så trenger man ikke …

17K Likes, 1,017 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Min erfaring er at når du virkelig driter deg ut, så trenger man ikke først og fremst trøst eller sympati. Ei heller et hylekor med fordømmelse. Det man trenger er folk som kan hjelpe deg med å stokke kortene dine slik at du kan komme deg tilbake på det sporet du vil.Trøst og sympati er godt, men det hjelper ikke på situasjonen. Ikke fortjener en det heller forsåvidt. Å grave seg ned vil heller ikke hjelpe. Straff og straffeutmåling tar andre seg av.En klar formening om hvor man vil, hvorfor det er så viktig å komme seg akkurat dit, , hvordan man skal nå det og totalt eierskap til prosessen. En gjeng støttespillere og gode folk rundt som kan heie, validere innsats og gi kjærlighet og følelsen av trygghet er heller ikke feil.Å beklage er bra og det eneste rette. Å ta sin tilmålte straff det samme. Men enda viktigere er det å finne ut hvem man vil være, hva man vil stå for og hvilke verdier som virkelig betyr noe. Da kan ikke den vi har vært stå i veien for hvem vi kan bli. Fremtiden er ikke noe som skjer, det er noe vi skaper. Det jeg skriver over har jeg blant annet lært av gutten til venstre i bildet. 🙏Ingen jeg har fått æren av å være rundt har hatt større eierskap til egne resultater enn deg, så dette har du i ryggmargen. Hvis du vil. Jeg håper du vil og jeg går gjerne ved siden av deg som en del av støttespillerne hvis ønskelig. Jeg og mange med meg. ❤️PS: Petter har massevis av folk tettere på enn meg, og jeg får ufortjent hyggelige ord. Men, man blir som de man omgås. Jeg er da et produkt av alle de folka jeg har vært rundt i mange år. Blant annet Petter. Derfor rekker jeg ut ei hand.”

Øystein pettersen on Instagram

Øystein pettersen on Instagram: “De siste dagene har vært innholdsrike, mer enn det også egentlig. Men jeg tar med meg et lass av læring, refleksjon, erfaring og verdi.Gleder meg til å dele det med deg og dere. Det må vente litt, men det kommer 🙏Ta vare på flokken din og lag en god dag ❤️”

2761 Likes, 58 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “De siste dagene har vært innholdsrike, mer enn det også egentlig.

2,761 Likes, 58 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “De siste dagene har vært innholdsrike, mer enn det også egentlig. Men jeg tar med meg et lass av læring, refleksjon, erfaring og verdi.Gleder meg til å dele det med deg og dere. Det må vente litt, men det kommer 🙏Ta vare på flokken din og lag en god dag ❤️”

Øystein pettersen on Instagram: “Vet ikke hva som skjer med …

Øystein pettersen on Instagram: “Vet ikke hva som skjer med kroppen, men jeg har begynt å binde vann igjen, og pulsen er på vei nedover. Blir vel litt sjekker til uka. #ubalanse #opp9kg #waterboy”

643 Likes, 29 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Vet ikke hva som skjer med kroppen, men jeg har begynt å binde vann igjen, …

641 Likes, 29 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Vet ikke hva som skjer med kroppen, men jeg har begynt å binde vann igjen, og pulsen er på vei nedover. Blir vel litt sjekker til uka. #ubalanse #opp9kg #waterboy”

Øystein pettersen on Instagram: “Reklame

Øystein pettersen on Instagram: “Reklame:”Er boka di for alle Pølsa? Også for oss som ikke driver med idrett?”Boka er for alle som vil lære seg den drit enkle metoden for å få til det du har lyst til å få til. Om det er idrett, næringsliv, studier eller hverdagen spiller ingen rolle. Metoden er den samme.”Hvorfor forhåndsbestille Pølsa?”Fordi jeg deler ekslusivt mine refleksjoner rundt hjernehinneblødninga og hvordan jeg brukte bokas metode for å håndtere situasjonen og løse den på best mulig måte. I tillegg er den signert, hvis det er noe som bryr deg 😂🕺Link til @bookishttps://bookis.com/no/books/oystein-pettersen-helt-konge-2022”

710 Likes, 18 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Reklame: “Er boka di for alle Pølsa? Også for oss som ikke driver med idrett?

710 Likes, 18 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Reklame:”Er boka di for alle Pølsa? Også for oss som ikke driver med idrett?”Boka er for alle som vil lære seg den drit enkle metoden for å få til det du har lyst til å få til. Om det er idrett, næringsliv, studier eller hverdagen spiller ingen rolle. Metoden er den samme.”Hvorfor forhåndsbestille Pølsa?”Fordi jeg deler ekslusivt mine refleksjoner rundt hjernehinneblødninga og hvordan jeg brukte bokas metode for å håndtere situasjonen og løse den på best mulig måte. I tillegg er den signert, hvis det er noe som bryr deg 😂🕺Link til @bookishttps://bookis.com/no/books/oystein-pettersen-helt-konge-2022”

Øystein pettersen on Instagram: “Reklame for noe som ikke …

Øystein pettersen on Instagram: “Reklame for noe som ikke koster noe, men som kan redde livet ditt ❤️Budskapet er like enkelt som det er viktig;1. Ring 113 hvis du er i tvil om du trenger hjelp eller ikke. Du kommer da til folk som kan gi deg kvalifisert svar på spørsmålene du har.2. Last ned appen “hjelp 113″. Den er gratis og er en type app du ikke trenger før du virkelig trenger den. Da kan det være for seint å begynne å laste den ned. Den gir deg tilgang til alle nødnumre, men den forteller også de du ringer eksakt hvor du faktisk befinner deg. Slik at de kan komme dit hvor du er hvis du trenger det.Har du appen selv? Og tagg gjerne de du bryr deg så mye om at du vil de skal ha denne appen som sikkerhet hvis ulykken er ute! 🙏❤️ Slik at vi kan spre budskapet og hjelpe hverandre og @stiftelsen_norsk_luftambulanse å redde liv ❤️Argumentet om at du er så frisk, så ung eller det der gjelder ikke meg er tøv. Det fikk jeg erfare selv i høst. #akuttaksjonen”

2739 Likes, 69 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Reklame for noe som ikke koster noe, men som kan redde livet ditt …

2,740 Likes, 69 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Reklame for noe som ikke koster noe, men som kan redde livet ditt ❤️Budskapet er like enkelt som det er viktig;1. Ring 113 hvis du er i tvil om du trenger hjelp eller ikke. Du kommer da til folk som kan gi deg kvalifisert svar på spørsmålene du har.2. Last ned appen “hjelp 113″. Den er gratis og er en type app du ikke trenger før du virkelig trenger den. Da kan det være for seint å begynne å laste den ned. Den gir deg tilgang til alle nødnumre, men den forteller også de du ringer eksakt hvor du faktisk befinner deg. Slik at de kan komme dit hvor du er hvis du trenger det.Har du appen selv? Og tagg gjerne de du bryr deg så mye om at du vil de skal ha denne appen som sikkerhet hvis ulykken er ute! 🙏❤️ Slik at vi kan spre budskapet og hjelpe hverandre og @stiftelsen_norsk_luftambulanse å redde liv ❤️Argumentet om at du er så frisk, så ung eller det der gjelder ikke meg er tøv. Det fikk jeg erfare selv i høst. #akuttaksjonen”

Øystein pettersen on Instagram: “Det begynner på g og slutter …

Øystein pettersen on Instagram: “Det begynner på g og slutter på aver. Takk for turen ♥️#gaver”

2456 Likes, 11 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Det begynner på g og slutter på aver. Takk for turen ♥️ #gaver”

2,455 Likes, 11 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Det begynner på g og slutter på aver. Takk for turen ♥️#gaver”

Øystein pettersen on Instagram: “Aller helst vil jo jeg være full …

Øystein pettersen on Instagram: “Aller helst vil jo jeg være full av energi. Ha en kropp som spiller på lag og kunne bidra til at folk rundt meg trives.Aller helst ville jeg startet dagen med en skitur på nye @madshus1906, optimalisert av #rottefellamovesystem og ikledd noe smooth fra @swix_sport . Deretter satt meg i bilen og bidratt for @rottefella på Skeikampen.I dag skjer dessverre ikke det. Istedenfor blir det sofaen, med prednisolon og antibiotika til frokost. Det er litt trist, samtidig som det er det eneste mulige nå. Det positive er jo at jeg da er raskere tilbake til den jeg vil være!! ———————————————————————————————-Jeg får trøste meg med at jeg har hatt noen fine turer tidligere, at vinteren er lang og satse på at medisin og blåbær gjør susen. Samt et macho teppe…🙈 🎁———————————————————————————————-A kite rises against the wind rather than with 🕺🕺———————————————————————————————- #madshus #swix_sport #rottefella #alpina_ski_boots #polarvantagev @sonynordic #xperia5 #ride100percent #yt #swixparagon #reklame”

1341 Likes, 17 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Aller helst vil jo jeg være full av energi. Ha en kropp som spiller på lag …

1,341 Likes, 17 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Aller helst vil jo jeg være full av energi. Ha en kropp som spiller på lag og kunne bidra til at folk rundt meg trives.Aller helst ville jeg startet dagen med en skitur på nye @madshus1906, optimalisert av #rottefellamovesystem og ikledd noe smooth fra @swix_sport . Deretter satt meg i bilen og bidratt for @rottefella på Skeikampen.I dag skjer dessverre ikke det. Istedenfor blir det sofaen, med prednisolon og antibiotika til frokost. Det er litt trist, samtidig som det er det eneste mulige nå. Det positive er jo at jeg da er raskere tilbake til den jeg vil være!! ———————————————————————————————-Jeg får trøste meg med at jeg har hatt noen fine turer tidligere, at vinteren er lang og satse på at medisin og blåbær gjør susen. Samt et macho teppe…🙈 🎁———————————————————————————————-A kite rises against the wind rather than with 🕺🕺———————————————————————————————- #madshus #swix_sport #rottefella #alpina_ski_boots #polarvantagev @sonynordic #xperia5 #ride100percent #yt #swixparagon #reklame”

Øystein pettersen on Instagram

Øystein pettersen on Instagram: “Herlig @teamunitedbakeries! Dette unner jeg dere! Samtidig som jeg trengte det jævlig her jeg går hjemme! Takk!”

997 Likes, 4 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Herlig @teamunitedbakeries! Dette unner jeg dere! Samtidig som jeg trengte det …

997 Likes, 4 Comments – Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) on Instagram: “Herlig @teamunitedbakeries! Dette unner jeg dere! Samtidig som jeg trengte det jævlig her jeg går hjemme! Takk!”

Keywords: øystein pettersen instagram