Plantasjen gressklipper

Gressklippere – Kjøp hos Plantasjen

Gressklippere – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Med denne gressklipperen fra Ryobi får du en kraftig 1300 W elektrisk gressklipper med kontakt og med en klippebredde på 33 cm. Du har mulighet for å stille …

Det finnes mange ulike typer gressklippere. Velg mellom strømdrevne med batteri eller ledning, eller velg den klassiske sylindergressklipperen, som er helt miljøvennlig. Vertikalskjæreren sørger for å skånsomt fjerne mose og ugress og bidrar til å lufte plenen. Finn det du trenger til gressplenen i sortimentet vårt.

Gressklipper RLM13E33S Ryobi – Plantasjen.no

Gressklipper RLM13E33S Ryobi | Plantasjen

Det foldbare håndtaket gjør at man enkelt kan transportere og spare plass ved oppbevaring av gressklipperen.. Settet inkluderer batteri og lader. Gressklipperen …

Med denne gressklipperen fra Ryobi får du en kraftig 1300 W elektrisk gressklipper med kontakt og med en klippebredde på 33 cm. Du har mulighet for å stille den inn på fem forskjellige høyder på håndtaket, samt fem forskjellige klippehøyder mellom 20 og 60 mm. Gressklipperen er enkel å oppbevare ettersom du kan folde ned håndtaket og ta av gressoppsamleren.

Gressklipper Gardena PowerMax Li-40/37 – Plantasjen.no

Gressklipper Gardena PowerMax Li-40/37 | Plantasjen

Enkel manuvrerbar og lettvektig gressklipper med kontakt, spesielt for fleksibel pleie av mindre gressplener.

Gardena Batteri Gressklipper PowerMax Li-40/37 er lett manøvrerbar og perfekt for fleksibel pleie av store hageområder.

Gressklipper Gardena PowerMax 1100/32 Svart – Plantasjen.no

Gressklipper Gardena PowerMax 1100/32 Svart | Plantasjen

Er du ute etter en gressklipper elle høytrykksvasker? … for eksempel vertikalskjærere, hekksakser, gresstrimmere, gressklippere og multisakser.

Enkel manuvrerbar og lettvektig gressklipper med kontakt, spesielt for fleksibel pleie av mindre gressplener.

Gressklipper Flymo SimpliGlide 360 Oransje – Plantasjen.no

Gressklipper Flymo SimpliGlide 360 Oransje | Plantasjen

Vi er glade og stolte over å se hvordan plantene våre sprer glede rundt om i hus og hager. Merk bildet ditt med @plantasjen og del det på Instagram, du også!

Flymo SimpliGlide 360 ​​er designet for små til middels store hager og er 36 cm elektrisk svevegressklipper med en kraftfull 1800W-motor.

Gressklipper Ryobi RY36LM40A-140 – Plantasjen.no

Gressklipper Ryobi RY36LM40A-140 | Plantasjen

Kraftig gressklipper med børsteløs motor fra Ryobi MAX POWER-serien med en ytelse som tilsvarer den man finner i en bensindrevet gressklipper. 40 cm klippebredde og en høydejustering på mellom 20-70 mm.

Gressklipper 18V RY18LM37A-140 Ryobi – Plantasjen.no

Gressklipper 18V RY18LM37A-140 Ryobi | Plantasjen

Ryobi 18V gressklipper. Drives av 1 x 18V Lithium+ batteri (Anbefalt >4,0Ah). 34 cm kutte kapasitet, 35 liter oppsamler med hard top og fem høydeinnstillinger 25-65 mm. Kompakt konstruksjon og lav vekt. Enkel og rask montering. Ergonomisk håndtak for maksimal komfort for brukeren. Gjødselplugg inkludert. Som en del av Ryobi ONE + serien er batteriet kompatibel med alle hage og elektroverktøy i 18V-serien. Selges uten batteri og lader.

Maskiner – Kjøp hos Plantasjen

Maskiner – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Er du ute etter en gressklipper elle høytrykksvasker? Vi har et stort utvalg av de vanligste hagemaskinene du trenger for å stelle og vedlikeholde hagen, for eksempel vertikalskjærere, hekksakser, gresstrimmere, gressklippere og multisakser.

Gressklipper HandyMower 22/18V P4A solo Gardena Grønn

Gressklipper HandyMower 22/18V P4A solo Gardena Grønn | Plantasjen

Med batterigressklipperen HandyMower 22/18V P4A har det aldri vært enklere å holde den lille hagen vakker. Med en maksimal kjøretid på 25 minutter kan du dekke ca 50 kvadratmeter. Den er derfor perfekt for små plener. Den lette og kompakte designen gjør det like enkelt å klippe plenen som å støvsuge stuen. Leveres uten batteri og lader.

Keywords: plantasjen gressklipper, gressklipper plantasjen