Prydgress plantasjen

Prydgress- Kjøp hos Plantasjen

Prydgress- Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Dekorativt og stilig kunstig prydgress med frodige lange strå. Naturtro utseende og passer perfekt for allergikere eller for de som ønsker en lettstelt …

Prydgress – Kjøp prydgress til sommrens krukker og bed hos Plantasjen ✓ Ulike sorter og varianter✓ Råd om stell✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser.

Prydgress ‘Prairie Sky’ Ø19 cm Grønn – Plantasjen.no

Prydgress ‘Prairie Sky’ Ø19 cm Grønn | Plantasjen

Vakkert gras med overhengende vokse sett och purpurfarge vipper, opp til 150 cm høye. Fin som solitær eller i staudejord. Trivs i fuktig jord. klippes ned på våren.

Prydgress kunstig Høyde 76 cm Grønn – Plantasjen.no

Prydgress kunstig Høyde 76 cm Grønn | Plantasjen

Dekorativt og stilig kunstig prydgress med frodige lange strå. Naturtro utseende og passer perfekt for allergikere eller for de som ønsker en lettstelt plante uten å måtte tenke på stell. Til innendørsbruk.

Prydgress kunstig Høyde 46 cm Grønn – Plantasjen.no

Prydgress kunstig Høyde 46 cm Grønn | Plantasjen

Stilig kunstig prydgress i hvit keramikkpotte med et naturtro utseende. Perfekt alternativ for allergikere eller for den som ønsker en lettstelt og frodig innredning, uten å måtte tenke på stell.

Japansk blodgress Ø19 cm Flerfarget – Plantasjen.no

Japansk blodgress Ø19 cm Flerfarget | Plantasjen

Flott gress med effektfulle røde blader som blir enda rødere om sommeren. Staude i mildt klima. Svært vakker i potte. Trives i sol-halvskygge, i veldrenert og fuktig jord.

Starr Ø14 cm Grønn – Plantasjen.no

Starr Ø14 cm Grønn | Plantasjen

Lettstelt prydgress med vakre rødlige smale blader. Fin i grupper, sammen med stauder eller i krukker. Trives best i fuktig jord. Klipp bort eventuelle stygge blader om våren.

Fjærbørstegress Grønn – Plantasjen.no

Fjærbørstegress Grønn | Plantasjen

Magisk vakkert gress. Tette tuer og myke pent buede dusker. Fin alene i potte eller sammen med stauder. Forkultiver innendørs eller plant etter at faren for frost er over.

Liten potte med prydgress Munakuppi Sel Grå | Plantasjen

Hjelp selen med å få hår! En morsom og enkel måte for å lære barn å dyrke. Eggeglasset i håndmalt keramikk selges med plugger av kokosfiber, gressfrø og bruksanvisning. La gresset vokse og danne morsomme frisyrer.

Blåsvingel ‘Intense Blue’ Ø17 cm Blå – Plantasjen.no

Blåsvingel ‘Intense Blue’ Ø17 cm Blå | Plantasjen

Vakkert tuedannende prydgress med lange, tynne blader som varierer i nyansene blågrønt og blågrått. Trives i sol-halvskygge i veldrenert og næringsrik jord. Hold jorden lett fuktig, men ikke våt.

Keywords: prydgress plantasjen, plantasjen prydgress