Rikke lund instagram

Rikke Lund (@rikkeluund) • Instagram photos and videos

Rikke Lund. Danser @skalvidansetv2 Sykepleier. 175 posts. 26.7K followers. 287 following. hvor skal jeg reise. Kl 19.00 i kveld! @tommysagmoen.

Rikke Lund (@rikkeluund) • Instagram-bilder og -videoer

Følger 286. Rikke Lund. Danser @skalvidansetv2 Sykepleier.

Rikke Lund (@rikkelundd) • Instagram photos and videos

587 Followers, 478 Following, 168 Posts – See Instagram photos and videos from Rikke Lund (@rikkelundd)

Rikke Lund on Instagram: “En stor takk til alle dere som fortsatt …

Rikke Lund on Instagram: “En stor takk til alle dere som fortsatt har lyst til å se oss videre i «Skal Vi Danse», det settes pris på❤️”

3528 Likes, 30 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “En stor takk til alle dere som fortsatt har lyst til å se oss videre i «Skal Vi Danse», …

3,526 Likes, 30 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “En stor takk til alle dere som fortsatt har lyst til å se oss videre i «Skal Vi Danse», det settes pris på❤️”

Rikke Lund on Instagram: “Tusen takk til alle som heiet og …

Rikke Lund on Instagram: “Tusen takk til alle som heiet og stemte på oss i går! Det ble litt vel spennende men vi er klare for en ny uke med dans💃🏻 Utrolig stolt og imponert over hva @solliofficial får til😄”

390 Likes, 15 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “Tusen takk til alle som heiet og stemte på oss i går! Det ble litt vel spennende men vi er …

391 Likes, 15 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “Tusen takk til alle som heiet og stemte på oss i går! Det ble litt vel spennende men vi er klare for en ny uke med dans💃🏻 Utrolig stolt og imponert over hva @solliofficial får til😄”

Rikke Lund Mjøen (@rikkelundm) • Instagram photos and videos

385 Followers, 285 Following, 22 Posts – See Instagram photos and videos from Rikke Lund Mjøen (@rikkelundm)

Rikke Lund on Instagram: “Tenk å ha en så fantastisk gjeng …

Rikke Lund on Instagram: “Tenk å ha en så fantastisk gjeng rundt seg😍”

393 Likes, 20 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “Tenk å ha en så fantastisk gjeng rundt seg ”

394 Likes, 20 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “Tenk å ha en så fantastisk gjeng rundt seg😍”

Rikke Lund on Instagram: “⭐️FINALE⭐️ For en reise det …

Rikke Lund on Instagram: “⭐️FINALE⭐️ For en reise det har vært! Jan Gunnar og jeg gleder oss til å danse tre danser for dere i kveld og vi håper vi får ut det beste vi kan. Vi skal lage fest på parketten med @einarnilsson og @anettesto, og selvfølgelig blir det fint å se alle de andre fantastiske menneskene igjen! ⭐️HUSK Å STEMME PÅ DIN FAVORITT⭐️ (2 til 26400, 3 gratis stemmer på tv2.no) 📸: @c_ingebrigtsen #skalvidanse”

1611 Likes, 41 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “⭐️FINALE⭐️ For en reise det har vært! Jan Gunnar og jeg gleder oss til å danse tre …

1,611 Likes, 41 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “⭐️FINALE⭐️ For en reise det har vært! Jan Gunnar og jeg gleder oss til å danse tre danser for dere i kveld og vi håper vi får ut det beste vi kan. Vi skal lage fest på parketten med @einarnilsson og @anettesto, og selvfølgelig blir det fint å se alle de andre fantastiske menneskene igjen! ⭐️HUSK Å STEMME PÅ DIN FAVORITT⭐️ (2 til 26400, 3 gratis stemmer på tv2.no) 📸: @c_ingebrigtsen #skalvidanse”

Rikke Lund on Instagram: “For en kveld, for en finale …

Rikke Lund on Instagram: “For en kveld, for en finale⭐️ Tusen takk til alle dere som har stemt og heiet på oss. Jeg føler meg utrolig heldig, rørt og ydmyk som har fått oppleve så mye støtte og entusiasme. Takk til Skal Vi Danse teamet som ga meg denne muligheten, hår og sminke som har gjort meg klar til hver sending og hele den fantastiske produksjonen. Dere har tatt godt vare på meg. Jan Gunnar, tusen takk for 16 fantastiske uker. Tenk at alle timene vi tilbragte i dansestudioet resulterte i finaleplass og 3 x 40 dommerpoeng. Det må vi være stolte av. Til slutt takk til alle som har vært med og danset denne sesongen. Har vært en super gjeng som har gitt meg masse glede, vennskap og inspirasjon❤️#skalvidanse”

1773 Likes, 29 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “For en kveld, for en finale⭐️ Tusen takk til alle dere som har stemt og heiet på oss.

1,774 Likes, 29 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “For en kveld, for en finale⭐️ Tusen takk til alle dere som har stemt og heiet på oss. Jeg føler meg utrolig heldig, rørt og ydmyk som har fått oppleve så mye støtte og entusiasme. Takk til Skal Vi Danse teamet som ga meg denne muligheten, hår og sminke som har gjort meg klar til hver sending og hele den fantastiske produksjonen. Dere har tatt godt vare på meg. Jan Gunnar, tusen takk for 16 fantastiske uker. Tenk at alle timene vi tilbragte i dansestudioet resulterte i finaleplass og 3 x 40 dommerpoeng. Det må vi være stolte av. Til slutt takk til alle som har vært med og danset denne sesongen. Har vært en super gjeng som har gitt meg masse glede, vennskap og inspirasjon❤️#skalvidanse”

Det begynner sakte å synke inn at Skal Vi Danse-All Stars er …

Rikke Lund on Instagram: “Det begynner sakte å synke inn at Skal Vi Danse-All Stars er over og VI VANT @cengizal ❤️Vi legger bak oss mange uker med intens trening, spenning hver lørdag, koreografi-søndager, drodletimer, og jeg har elsket hvert minutt! Tusen takk for at du er du og tusen takk for den fantastiske vennen du er. Jeg så noen kommentere et sted at «alle skulle hatt en Cengiz i livet» og jeg kan ikke være mer enig. Du er helt unik❤️ Det å være kreativ sammen med deg denne høsten har vært helt fantastisk, takk for alle gode ideer, innspill og bidrag. Sammen har vi klart å skape en hel sesong full av danser jeg med hånden på hjertet kan si jeg er ekstremt stolt av. Og minst like stolt av deg og den utviklingen du har vist✨Må jo selvfølgelig også takke fantastiske @funkygine og @santinomirenna Takk for en minneverdig finale, dere er helt rå❤️Produksjonen har denne sesongen gitt oss frihet til å skape, tusen takk for tilliten! Takk også til alle dere som planlegger, pynter, kostyme, bygger, filmer og spiller oss gode🫶🏼Årets sesong har vært helt magisk! For en gjeng med kjendiser og proffdansere❤️Sist men ikke mist takk til alle som har heiet, stemt og sendt fine meldinger. Jeg LESER ALT og vit at det settes STOR pris på✨Nå tar jeg meg en uke ferie før hverdagen er tilbake!TUSEN TAKK FOR OSS❤️”

7046 Likes, 202 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “Det begynner sakte å synke inn at Skal Vi Danse-All Stars er over og VI VANT @cengizal …

7,052 Likes, 202 Comments – Rikke Lund (@rikkeluund) on Instagram: “Det begynner sakte å synke inn at Skal Vi Danse-All Stars er over og VI VANT @cengizal ❤️Vi legger bak oss mange uker med intens trening, spenning hver lørdag, koreografi-søndager, drodletimer, og jeg har elsket hvert minutt! Tusen takk for at du er du og tusen takk for den fantastiske vennen du er. Jeg så noen kommentere et sted at «alle skulle hatt en Cengiz i livet» og jeg kan ikke være mer enig. Du er helt unik❤️ Det å være kreativ sammen med deg denne høsten har vært helt fantastisk, takk for alle gode ideer, innspill og bidrag. Sammen har vi klart å skape en hel sesong full av danser jeg med hånden på hjertet kan si jeg er ekstremt stolt av. Og minst like stolt av deg og den utviklingen du har vist✨Må jo selvfølgelig også takke fantastiske @funkygine og @santinomirenna Takk for en minneverdig finale, dere er helt rå❤️Produksjonen har denne sesongen gitt oss frihet til å skape, tusen takk for tilliten! Takk også til alle dere som planlegger, pynter, kostyme, bygger, filmer og spiller oss gode🫶🏼Årets sesong har vært helt magisk! For en gjeng med kjendiser og proffdansere❤️Sist men ikke mist takk til alle som har heiet, stemt og sendt fine meldinger. Jeg LESER ALT og vit at det settes STOR pris på✨Nå tar jeg meg en uke ferie før hverdagen er tilbake!TUSEN TAKK FOR OSS❤️”

Keywords: rikke lund instagram