Slik kan du gjøre matlagingen litt morsommere

En stor del av nettbutikkene foreslår heldigvis ganske mange forskjellige leveringsløsninger. Det mest brukte er for tiden å sende til en pakkebutikk, slik at du enkelt kan hente dine nye produkter selv når det passer deg. Tross alt er fraktalternativet svært uproblematisk, og også typisk den rimeligste fraktformen.

Du kan alternativt tenke på å bestille bestillingen for levering til ditt hjem eller til din arbeidsplass. Denne viser seg å være litt mer peppery til tider, men ellers veldig enkel. Det rimeligste leveringsalternativet kan ikke nektes å være å hente bestillingen selv, noe som imidlertid krever at du holder deg i nærheten av nettbutikkens bosted.

Forsendelsesperioden kan være svært viktig forutsatt at vi trenger pakken din på noen få sekunder, og på denne måten er det uten tvil meningsfylt at vi finner tidshorisonten for levering for den aktuelle varen.

Flere nettbutikker garanterer 1-dags frakt på sine bestselgende produkter, men glem ikke at det avhenger av om bestillingen blir realisert før et bestemt tidspunkt, tatt i betraktning at de har mulighet til å få produktene til fraktselskapet før pakkepersonalet har fri.

Overvåket av advokater som er introdusert i gjeldende lover

Det er veldig smart for oss alle å finne de laveste prisene fra ulike nettbutikker og på grunn av dette har flere utsalgssteder på nett måtte senke salgsprisene på mange av varene deres – for barn og babyer, så vel som for menn og kvinner – enormt, og noen ganger tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være smart å sjekke noen e-butikker for rabatter før du handler, slik at du er sikker på å få den rimeligste prisen.

Man må tross alt ikke undervurdere at dersom en e-handler tilbyr varene sine for salg for en salgspris som kan virke uendelig beskjeden, så bør dette i noen tilfeller være et varsel om en uoppriktig butikk. Kjøp med standard betalingskort er imidlertid omfattet av en forskrift som bistår kjøper mot svindel med nettbutikker.

Vi slår generelt et slag for transaksjoner med kort eller betalinger med mobiltelefonen. Som en annen løsning bør du velge en avdragsordning fra for eksempel ViaBill når du ønsker å betale regningen i fremtiden.

Merk om nettbutikken er koblet til e-merket

Før folk kjøper fra en e-forhandler bør de, for å være på den sikre siden, vurdere nettbutikkens handelsbetingelser, men dette er vanligvis ikke superspennende.

Et enkelt alternativ kan derfor være å finne ut om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen, fordi det lenge har vært en indikator på at internettselskapet overholder gjeldende dansk lovgivning, samt at butikken jevnlig kontrolleres av fagfolk som har nødvendig kunnskap om gjeldende lover. Dette gir deg muligheten til å få hjelp dersom du opplever vanskeligheter i forbindelse med din bestilling.

I tillegg anbefales det at kjøper er kunnskapsrik om de mest sentrale forhold som kan spille inn i forbindelse med transaksjonen, for eksempel hvilken bytterett e-forhandleren benytter. Derfor er det også avgjørende at du permanent oppbevarer e-postkvitteringen din, slik at du senere kan bevise bestillingen din, uansett hva du leter etter produkter til en jente eller gutt.

Netthandelen vokser eksplosivt

Trustpilot gir ganske tiltalende snarveier for å tyde rangeringene til flere tidligere brukere og av den grunn er det bra at du ser nærmere på nettbutikkens rangeringer før du legger inn bestillingen.

Facebook gir på samme måte strålende muligheter til å bli kjent med internettbedriftens popularitet. Her kan du til og med se nettbutikker som gir kundene mulighet til å skrive en anmeldelse av kjøpet sitt, som også kan brukes til å gi deg et inntrykk av kundetilfredshet.

Denne siden er finansiert av annonseinntekter. Vi har et fast samarbeid med et stort antall nettselskaper, hvor vi introduserer produktene til virksomhetene, og innkrever provisjon i tilfelle brukerne vi sender videre gjør en handel.

Orientering vedrørende produkter og internettbutikker opprettholdes fra tid til annen, men vi tar forbehold om reguleringer som kan ha blitt implementert etter at vi sist oppdaterte nettsidens data.