Snillegucci instagram

@snillegucci • Instagram photos and videos

40.3k Followers, 1056 Following, 370 Posts – See Instagram photos and videos from @snillegucci.

@snillegucci on Instagram: “på denne tiden i fjor trodde jeg …

@snillegucci on Instagram: “på denne tiden i fjor trodde jeg følelsen «glede» var permanent slettet fra følelsesregisteret. now we here <3"

3523 Likes, 30 Comments – @snillegucci on Instagram: “på denne tiden i fjor trodde jeg følelsen «glede» var permanent slettet fra følelsesregisteret.…”

3,523 Likes, 30 Comments – @snillegucci on Instagram: “på denne tiden i fjor trodde jeg følelsen «glede» var permanent slettet fra følelsesregisteret. now we here <3"

@snillegucci on Instagram: “det tok meg 29 år å skaffe noe så …

@snillegucci on Instagram: “det tok meg 29 år å skaffe noe så enkelt men så genialt til husholdningen som en swiffer. jeg har fjernet støv med håndflaten eller papir, noe som for det meste bare omplasserer støvet ned på gulvet eller på meg ugh.denne trekker til seg støvet og holder på det. mulig alle andre enn meg har sånn fra før, men hvis ikke kan den endre liv. koster nesten ingenting på ditt lokale marked for husholdningsartikler.”

1565 Likes, 21 Comments – @snillegucci on Instagram: “det tok meg 29 år å skaffe noe så enkelt men så genialt til husholdningen som en swiffer. jeg har…”

1,565 Likes, 21 Comments – @snillegucci on Instagram: “det tok meg 29 år å skaffe noe så enkelt men så genialt til husholdningen som en swiffer. jeg har fjernet støv med håndflaten eller papir, noe som for det meste bare omplasserer støvet ned på gulvet eller på meg ugh.denne trekker til seg støvet og holder på det. mulig alle andre enn meg har sånn fra før, men hvis ikke kan den endre liv. koster nesten ingenting på ditt lokale marked for husholdningsartikler.”

Basert på denne informasjonen, kunne vi vært bestevenner?

@snillegucci on Instagram: “Basert på denne informasjonen, kunne vi vært bestevenner?”

3976 Likes, 156 Comments – @snillegucci on Instagram: “Basert på denne informasjonen, kunne vi vært bestevenner?”

3,973 Likes, 156 Comments – @snillegucci on Instagram: “Basert på denne informasjonen, kunne vi vært bestevenner?”

@snillegucci on Instagram: “jeg legger så mye ansvar på …

@snillegucci on Instagram: “jeg legger så mye ansvar på fremtidige meg. og hun synes at meg i fortiden var lat og uansvarlig :DdDdd”

3023 Likes, 30 Comments – @snillegucci on Instagram: “jeg legger så mye ansvar på fremtidige meg. og hun synes at meg i fortiden var lat og uansvarlig…”

3,023 Likes, 30 Comments – @snillegucci on Instagram: “jeg legger så mye ansvar på fremtidige meg. og hun synes at meg i fortiden var lat og uansvarlig :DdDdd”

lite visste jeg om at dette er livets sted – Instagram

@snillegucci on Instagram: “lite visste jeg om at dette er livets sted”

snillegucci annonse @skincityofficial valentines er kanskje én dag, men februar føles veldig rosa, rød, romantisk? jeg liker det? … more.

3,036 Likes, 4 Comments – @snillegucci on Instagram: “lite visste jeg om at dette er livets sted”

@snillegucci on Instagram: “vil anbefale å oppbevare småting …

@snillegucci on Instagram: “vil anbefale å oppbevare småting på reise eller i hjemmet i pillebokser 💊💯 min er ny og fra søstrene grene (10 kroner ca) og jeg elsker at de kneppes behagelig igjen da jeg har gjort minst fem bomkjøp av pillebokser med for harde luker. i min har jeg: en strikk, ørepropper, en pastill hvis halsen blir irr på flyet, øredobber og kjedet mitt 😌 håper dette ikke var lame tips”

502 Likes, 24 Comments – @snillegucci on Instagram: “vil anbefale å oppbevare småting på reise eller i hjemmet i pillebokser min er ny og fra…”

502 Likes, 24 Comments – @snillegucci on Instagram: “vil anbefale å oppbevare småting på reise eller i hjemmet i pillebokser 💊💯 min er ny og fra søstrene grene (10 kroner ca) og jeg elsker at de kneppes behagelig igjen da jeg har gjort minst fem bomkjøp av pillebokser med for harde luker. i min har jeg: en strikk, ørepropper, en pastill hvis halsen blir irr på flyet, øredobber og kjedet mitt 😌 håper dette ikke var lame tips”

@snillegucci on Instagram: “så lenge jeg kan huske har jeg …

@snillegucci on Instagram: “så lenge jeg kan huske har jeg vært en skygge av meg selv og den jeg ønsker å være. jeg har vært en passiv, fraværende deltager i mitt eget liv⁣.⁣⁣jeg tror ikke det er noen overdrivelse å si at jeg har tatt det meste og de fleste for gitt. vært i live men har ikke levd, gått på autopilot med 10% batteri.⁣⁣til slutt klarte jeg ikke å skille mellom personlighet, vaner, uvaner, verdier, atferd og holdninger⁣.⁣⁣sånn mange av dere har hatt det i hodet under corona har jeg hatt det i flere år, og jeg har ikke innsett omfanget av skaden før jeg har sett dere andre forvitre av ensomhet, isolasjon og økt mobilbruk⁣.⁣⁣for en måned siden i dag tok jeg kontroll over livet mitt, la ned telefonen, begynte å si ja til ting og ta kontakt med venner og familie. jeg er endelig lykkelig, omtenksom, generøs, ydmykt takknemlig, tilstedeværende, proaktiv, fryktløs⁣. irl, ikke bare i tankene.⁣⁣jeg fokuserer på å handle mer enn jeg tenker. jeg har tenkt meg i hjæl, men det hjelper ikke hvor mye fint jeg har i hodet om jeg ikke sier eller viser det⁣. jeg er fornøyd, higer ikke etter «det neste», setter ingen betingelser for min egen lykke («hvis X så blir jeg glad»), og setter pris på alt jeg har og er.⁣⁣jeg har blitt kjent med meg selv på nytt⁣. livet har endelig bunnløst mye mening. jeg vet hva jeg vil. ⁣⁣det føles som en ny sjanse i en annen verden.”

5471 Likes, 77 Comments – @snillegucci on Instagram: “så lenge jeg kan huske har jeg vært en skygge av meg selv og den jeg ønsker å være. jeg har vært…”

5,470 Likes, 77 Comments – @snillegucci on Instagram: “så lenge jeg kan huske har jeg vært en skygge av meg selv og den jeg ønsker å være. jeg har vært en passiv, fraværende deltager i mitt eget liv⁣.⁣⁣jeg tror ikke det er noen overdrivelse å si at jeg har tatt det meste og de fleste for gitt. vært i live men har ikke levd, gått på autopilot med 10% batteri.⁣⁣til slutt klarte jeg ikke å skille mellom personlighet, vaner, uvaner, verdier, atferd og holdninger⁣.⁣⁣sånn mange av dere har hatt det i hodet under corona har jeg hatt det i flere år, og jeg har ikke innsett omfanget av skaden før jeg har sett dere andre forvitre av ensomhet, isolasjon og økt mobilbruk⁣.⁣⁣for en måned siden i dag tok jeg kontroll over livet mitt, la ned telefonen, begynte å si ja til ting og ta kontakt med venner og familie. jeg er endelig lykkelig, omtenksom, generøs, ydmykt takknemlig, tilstedeværende, proaktiv, fryktløs⁣. irl, ikke bare i tankene.⁣⁣jeg fokuserer på å handle mer enn jeg tenker. jeg har tenkt meg i hjæl, men det hjelper ikke hvor mye fint jeg har i hodet om jeg ikke sier eller viser det⁣. jeg er fornøyd, higer ikke etter «det neste», setter ingen betingelser for min egen lykke («hvis X så blir jeg glad»), og setter pris på alt jeg har og er.⁣⁣jeg har blitt kjent med meg selv på nytt⁣. livet har endelig bunnløst mye mening. jeg vet hva jeg vil. ⁣⁣det føles som en ny sjanse i en annen verden.”

@snillegucci on Instagram: “en av de sterkeste jeg kjenner”

@snillegucci on Instagram: “en av de sterkeste jeg kjenner”

4296 Likes, 28 Comments – @snillegucci on Instagram: “en av de sterkeste jeg … snillegucci usikker på om barn er noe for deg? det viktigste er lyst, …

4,296 Likes, 28 Comments – @snillegucci on Instagram: “en av de sterkeste jeg kjenner”

En helt vanlig jente med en instakonto hvor jeg … – Instagram

@snillegucci on Instagram: “En helt vanlig jente med en instakonto hvor jeg deler biter av hverdagen der det passer seg. Jeg leter ikke etter ting og tips å dele, de dukker opp mens jeg leser og lever. Jeg er sikker på at alle dere hadde vært like inspirerende hvis dere hadde valgt å dele kunnskap på samme måte.Jeg har blitt særdeles selvstendig av å flytte rundt til åtte byer på tre kontinenter de siste ti årene, og har lært mye og fort. Som kjørelæreren min i USA så fint sa: «You are so attentive. You absorb your surroundings like a sponge.” 👩🏼‍🏫 Det er gøy å dele noe av det med dere.Jeg vet absolutt ikke best, men kanskje heller ikke verst. Jeg skriver aldri noen fasit for hvordan jeg mener noe eller noen skal være, og prøver å lære bort hvordan man kan være kritisk til ideer og produkter. Jeg sier ikke «vær kritisk til andre, stol på meg for jeg har rett.» Neinei. Jeg prøver å legge ut ting jeg kan stå for i mange år fremover, men gjør feil som alle andre. Jeg er ikke redd for å lære av, snakke om, eller unnskylde for feil.Alle trenger ikke alt jeg har. Noe som funker for meg funker kanskje ikke for deg. Du trenger ikke løk-kutter hvis du hater løk. Ikke kjøp kremen jeg bruker hvis vi ikke har samme hudtype. Kanskje du synes såpen min lukter billig kirsebær og ikke lux cherry. Derfor sier jeg alltid: Ikke stol på meg, test selv! Lukt selv, smak selv, les selv, vurder selv.Og husk at jeg har brukt mange år på å kjøpe alt jeg skriver om. Når jeg skriver subjektive tekster er det alltid fare for at noen kan bli fornærmet. Jeg prøver å skrive i beste mening. Man kan si at å følge «perfekte» jenter på insta ikke er bra for enkelte, samtidig som at man heier på de jentene. Men man kan ikke forklare seg i hjel i instacaptions. Hvis man skal ta 100% hensyn og analysere seg selv hele tiden blir det til at man tier. Det var slik jeg sluttet å blogge.Takk til alle som leser, kommenterer, likerklikker, tipser, deler, tvinger venner og familiemedlemmer til å følge, stemmer og stiller opp på kurs.Bare noen få ting jeg har hatt lyst til å si en stund + looking like a snack 🤗🤝🌹”

2166 Likes, 70 Comments – @snillegucci on Instagram: “En helt vanlig jente med en instakonto hvor jeg deler biter av hverdagen der det passer seg. Jeg…”

2,165 Likes, 70 Comments – @snillegucci on Instagram: “En helt vanlig jente med en instakonto hvor jeg deler biter av hverdagen der det passer seg. Jeg leter ikke etter ting og tips å dele, de dukker opp mens jeg leser og lever. Jeg er sikker på at alle dere hadde vært like inspirerende hvis dere hadde valgt å dele kunnskap på samme måte.Jeg har blitt særdeles selvstendig av å flytte rundt til åtte byer på tre kontinenter de siste ti årene, og har lært mye og fort. Som kjørelæreren min i USA så fint sa: «You are so attentive. You absorb your surroundings like a sponge.” 👩🏼‍🏫 Det er gøy å dele noe av det med dere.Jeg vet absolutt ikke best, men kanskje heller ikke verst. Jeg skriver aldri noen fasit for hvordan jeg mener noe eller noen skal være, og prøver å lære bort hvordan man kan være kritisk til ideer og produkter. Jeg sier ikke «vær kritisk til andre, stol på meg for jeg har rett.» Neinei. Jeg prøver å legge ut ting jeg kan stå for i mange år fremover, men gjør feil som alle andre. Jeg er ikke redd for å lære av, snakke om, eller unnskylde for feil.Alle trenger ikke alt jeg har. Noe som funker for meg funker kanskje ikke for deg. Du trenger ikke løk-kutter hvis du hater løk. Ikke kjøp kremen jeg bruker hvis vi ikke har samme hudtype. Kanskje du synes såpen min lukter billig kirsebær og ikke lux cherry. Derfor sier jeg alltid: Ikke stol på meg, test selv! Lukt selv, smak selv, les selv, vurder selv.Og husk at jeg har brukt mange år på å kjøpe alt jeg skriver om. Når jeg skriver subjektive tekster er det alltid fare for at noen kan bli fornærmet. Jeg prøver å skrive i beste mening. Man kan si at å følge «perfekte» jenter på insta ikke er bra for enkelte, samtidig som at man heier på de jentene. Men man kan ikke forklare seg i hjel i instacaptions. Hvis man skal ta 100% hensyn og analysere seg selv hele tiden blir det til at man tier. Det var slik jeg sluttet å blogge.Takk til alle som leser, kommenterer, likerklikker, tipser, deler, tvinger venner og familiemedlemmer til å følge, stemmer og stiller opp på kurs.Bare noen få ting jeg har hatt lyst til å si en stund + looking like a snack 🤗🤝🌹”

Keywords: snillegucci instagram