Zekiye nyland instagram

Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland) • Instagram …

18.2k Followers, 652 Following, 1512 Posts – See Instagram photos and videos from Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland)

Z E K I Y E DON NYLAND on Instagram: “Da jeg ble født …

Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 on Instagram: “Da jeg ble født hadde mamma en helt vanlig 7 timers fødsel. 1 år senere ble du født Geir Kåre, og du kom i rasende fart. Og slik har du vært siden. Når jeg begynte å gå, var jeg forsiktig, brukte lang tid, og krabbet innimellom. Du, du begynte å løpe før du kunne gå, og tryna, ofte. Men det gjorde ingenting for deg.Du bare reiste deg opp, og løp videre. Du søkte fart, spenning og utfordringer hele tiden. Det som kunne klatres på, det klatret du på. Det som ikke kunne klatres på, det klatra du også på. Og jeg løp etter. Dro deg ned. Stoppet deg i fra å hoppe. Stoppet deg i fra å kjøre fort ned grusbakken barfot med gåbilen din. Jeg passet på, som en søster er pliktet til å gjøre. Jeg fikk telefon i fra mamma på kvelden, søndag. Jeg fikk vondt i magen. Jeg bare visste. «Geir Kåre har vært i en ulykke». Verden sto stille. Hjertet hamret. Panikken spredde seg. Jeg klarte ikke passe på deg nå. Vi kjørte hele natten for å komme frem til deg, lillebror. Klamret oss til at denne operasjonen var vellykket og vi skulle få noen gode beskjeder når vi endelig kom frem. «En veldig alvorlig skade, lam i fra brystet og ned».Gutten som kommer dansende, skyggeboksende i mot deg, gutten som går på hender på ferjen som gynger, gutten som aldri er i ro med mindre han sover. Lam. Og ikke fordi han hadde testet grenser, hoppet i fra 20 meter i fra en klippe, men fordi han tok ett stup i fra en vanlig brygge på en badeplass i Oslo. Ett stup. Det skulle forandre livene våre på sekunder. Lillebror, jeg vet du er redd. Det er jeg også. Aldri har jeg vært så redd. Aldri har jeg følt meg så hjelpesløs. Ingenting er sikkert. Det eneste som er sikkert GK, det er at denne kampen skal du ikke fighte alene. Denne kampen her, den har du den mest solide hæren med deg for å vinne. Å jeg skal passe på deg, fordi jeg er storesøster. Takk til alle som deler. Takk til alle som bidrar.Takk til alle som sender kjærlighet og styrke. Dere er vår hær som vi har i ryggen mot det som føles som tredje verdenskrig for oss.Med så mye kjærlighet blir alt mulig#altforågåigjen”

7266 Likes, 810 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland) on Instagram: “Da jeg ble født hadde mamma en helt vanlig 7 timers fødsel.

7,266 Likes, 810 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 (@zekiyednyland) on Instagram: “Da jeg ble født hadde mamma en helt vanlig 7 timers fødsel. 1 år senere ble du født Geir Kåre, og du kom i rasende fart. Og slik har du vært siden. Når jeg begynte å gå, var jeg forsiktig, brukte lang tid, og krabbet innimellom. Du, du begynte å løpe før du kunne gå, og tryna, ofte. Men det gjorde ingenting for deg.Du bare reiste deg opp, og løp videre. Du søkte fart, spenning og utfordringer hele tiden. Det som kunne klatres på, det klatret du på. Det som ikke kunne klatres på, det klatra du også på. Og jeg løp etter. Dro deg ned. Stoppet deg i fra å hoppe. Stoppet deg i fra å kjøre fort ned grusbakken barfot med gåbilen din. Jeg passet på, som en søster er pliktet til å gjøre. Jeg fikk telefon i fra mamma på kvelden, søndag. Jeg fikk vondt i magen. Jeg bare visste. «Geir Kåre har vært i en ulykke». Verden sto stille. Hjertet hamret. Panikken spredde seg. Jeg klarte ikke passe på deg nå. Vi kjørte hele natten for å komme frem til deg, lillebror. Klamret oss til at denne operasjonen var vellykket og vi skulle få noen gode beskjeder når vi endelig kom frem. «En veldig alvorlig skade, lam i fra brystet og ned».Gutten som kommer dansende, skyggeboksende i mot deg, gutten som går på hender på ferjen som gynger, gutten som aldri er i ro med mindre han sover. Lam. Og ikke fordi han hadde testet grenser, hoppet i fra 20 meter i fra en klippe, men fordi han tok ett stup i fra en vanlig brygge på en badeplass i Oslo. Ett stup. Det skulle forandre livene våre på sekunder. Lillebror, jeg vet du er redd. Det er jeg også. Aldri har jeg vært så redd. Aldri har jeg følt meg så hjelpesløs. Ingenting er sikkert. Det eneste som er sikkert GK, det er at denne kampen skal du ikke fighte alene. Denne kampen her, den har du den mest solide hæren med deg for å vinne. Å jeg skal passe på deg, fordi jeg er storesøster. Takk til alle som deler. Takk til alle som bidrar.Takk til alle som sender kjærlighet og styrke. Dere er vår hær som vi har i ryggen mot det som føles som tredje verdenskrig for oss.Med så mye kjærlighet blir alt mulig#altforågåigjen”

Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland … – Instagram

Z E K I Y E DON NYLAND . ✨ ‍♀️ ▪️@fynd.no ▪️@bornprimitive «ZEK10» for 10% rabatt @herjermma ❤️‍ . Profilbildet til Norway .

Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland) • Instagram …

18.4 k.volgers, volg 634, 1551 plasings – Sien Instagram-foto’s en -video’s vanaf Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland)

Z E K I Y E DON NYLAND on Instagram: “ World bee …

Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 on Instagram: “✨🐝 World bee day 🐝✨ En typisk redningsaksjon for å få ut en travel arbeidskar! Les hvorfor han er viktig🤍⬇️Tekst hentet hos @wwfnorge : Hvorfor trenger superheltene vår hjelp?Det sies at hvis biene forsvinner, så går menneskeheten under i løpet av noen få år. Det er nok litt overdrevet, men det er ingen tvil om at det ville skapt enorme problemer.Allerede nå må blomster bestøves manuelt i deler av verden fordi pollinatorne er borte.Problemene har også begynt å melde seg her hjemme i Norge, hvor blant annet kløverproduserende bønder i Østfold sliter med frøproduksjonen fordi humlebestandene har gått ned.Det er mange arter som besøker blomster, og slik sørger for bestøvning av plantene og frøproduksjon. I Norge har vi pollinatorene insekter som bier og humler, sommerfugler, biller, blomsterfluer og en rekke andre fluer.Vi kan takke dem for at vi blant annet har saftige tomater, vannmeloner, epler, jordbær, agurk og kirsebær. Til og med kaffe og sjokolade er det pollinatorer – i dette tilfellet en type knott – som sørger for.Det blir faktisk anslått at jobben disse superheltene gjør for oss totalt er verdt over 1500 milliarder kroner i året.Og alt dette gjør de for oss, helt gratisNå er det på tide at vi gir noe tilbake!Arealutbygging, industri og intensivering av landbruk gjør at det blir færre bievennelige områder.Pollinatorne våre dør også på grunn av overdrevent bruk av sprøytemidler. Klimaendringer og fremmede arter skaper ekstra utfordringer for artene som allerede er under press.Fjorårets Living Planet Report fra WWF var dyster lesning. På bare 50 år har vi opplevd en gjennomsnittlig nedgang på 68 prosent i verdens bestander av ville dyr.Vi står overfor det mange kaller den sjette store masseutryddelsen i jordas historie.Her hjemme er hele 30 prosent av villbiene og 20 prosent av sommerfuglene våre truet og oppført på Rødlista.Tolv av bieartene våre har ikke blitt sett på 50 år og har derfor trolig dødd ut!Men det er heldigvis mange måter vi kan hjelpe våre små superhelter på, både hjemme i hagen og ute i verden!Norske villbier som står i fare for å dø ut30 %Norske sommerfugler som står i fare for å dø ut20 %”

290 Likes, 8 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland) on Instagram: “✨ World bee day ✨ En typisk redningsaksjon for å få ut en …

291 Likes, 8 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 (@zekiyednyland) on Instagram: “✨🐝 World bee day 🐝✨ En typisk redningsaksjon for å få ut en travel arbeidskar! Les hvorfor han er viktig🤍⬇️Tekst hentet hos @wwfnorge : Hvorfor trenger superheltene vår hjelp?Det sies at hvis biene forsvinner, så går menneskeheten under i løpet av noen få år. Det er nok litt overdrevet, men det er ingen tvil om at det ville skapt enorme problemer.Allerede nå må blomster bestøves manuelt i deler av verden fordi pollinatorne er borte.Problemene har også begynt å melde seg her hjemme i Norge, hvor blant annet kløverproduserende bønder i Østfold sliter med frøproduksjonen fordi humlebestandene har gått ned.Det er mange arter som besøker blomster, og slik sørger for bestøvning av plantene og frøproduksjon. I Norge har vi pollinatorene insekter som bier og humler, sommerfugler, biller, blomsterfluer og en rekke andre fluer.Vi kan takke dem for at vi blant annet har saftige tomater, vannmeloner, epler, jordbær, agurk og kirsebær. Til og med kaffe og sjokolade er det pollinatorer – i dette tilfellet en type knott – som sørger for.Det blir faktisk anslått at jobben disse superheltene gjør for oss totalt er verdt over 1500 milliarder kroner i året.Og alt dette gjør de for oss, helt gratisNå er det på tide at vi gir noe tilbake!Arealutbygging, industri og intensivering av landbruk gjør at det blir færre bievennelige områder.Pollinatorne våre dør også på grunn av overdrevent bruk av sprøytemidler. Klimaendringer og fremmede arter skaper ekstra utfordringer for artene som allerede er under press.Fjorårets Living Planet Report fra WWF var dyster lesning. På bare 50 år har vi opplevd en gjennomsnittlig nedgang på 68 prosent i verdens bestander av ville dyr.Vi står overfor det mange kaller den sjette store masseutryddelsen i jordas historie.Her hjemme er hele 30 prosent av villbiene og 20 prosent av sommerfuglene våre truet og oppført på Rødlista.Tolv av bieartene våre har ikke blitt sett på 50 år og har derfor trolig dødd ut!Men det er heldigvis mange måter vi kan hjelpe våre små superhelter på, både hjemme i hagen og ute i verden!Norske villbier som står i fare for å dø ut30 %Norske sommerfugler som står i fare for å dø ut20 %”

Z E K I Y E DON NYLAND on Instagram: “I morgen. 1 helt …

Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 on Instagram: “I morgen. 1 helt år siden.Bare 3 dager etter min siste eksamen av 9 og sikret lærlingplass. Bryllupsplanlegging sto for tur, Herjer skulle åpne, drømmejobben var sikret. Fremtiden gav meg sommerfugler i magen. Så kom anropet i fra mamma.Den telefonen jeg kjente i magen at jeg måtte trekke meg bort i fra barneselskapet for å svare. Den telefonen jeg måtte trekke pusten ekstra dypt før jeg kunne starte. Som at jeg tok på meg en rustning og forberedte meg til kamp.Vår største frykt er de uante, plutselige telefonene vi får. Med bare én setning i fra den andre enden så vet en at ting aldri vil være som de var, eller bli som de skulle. 1 år. Med følelser, inntrykk, redsler, smerter, tanker og ringvirkninger. Selv med en rustning av erfaring kunne vi aldri være forberedt på akkuratt dette. En ny kamp. Nye fiender. Strategier for å holde oss selv i live. Strategier for å holde lillebror i live. Nye fiender. Strategier som feiler. Rustning det blir stukket hull på. Som blør. Hans kamp blir vår kamp, men vi har vært tvunget til å fortsette en normal hverdag i en helt for jævlig unormal realitet. For min del, en hverdag som har krevd et skjerpet hodet, en bratt læringskurve, en kapasitet som har vært vanskelig å holde optimal samtidig som hjertet har blødd. Det har resultert i at jeg har måttet gå inn i min egen boble for å få det her til. Isolert meg mye. 1 år som har føltes som hundre, samtidig som det innimellom føles som en vond drøm, mareritt, som vi hvert øyeblikk skal våkne i fra. For brutalt til å være ekte. Et traume som vi rundt ikke kommer uforandret i fra. En krigsskade som har gjort noe med meg, fra den jeg pleide å være og den jeg er nå. Dette er ikke over. Det er ikke endelig. Vi er ikke ferdige, å sammen forsetter vi å kjempe🤍Det er ikke gitt at dagen i morgen venter det du har i dag. Husk det 🤍”

897 Likes, 84 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland) on Instagram: “I morgen. 1 helt år siden. Bare 3 dager etter min siste eksamen av …

895 Likes, 84 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 (@zekiyednyland) on Instagram: “I morgen. 1 helt år siden.Bare 3 dager etter min siste eksamen av 9 og sikret lærlingplass. Bryllupsplanlegging sto for tur, Herjer skulle åpne, drømmejobben var sikret. Fremtiden gav meg sommerfugler i magen. Så kom anropet i fra mamma.Den telefonen jeg kjente i magen at jeg måtte trekke meg bort i fra barneselskapet for å svare. Den telefonen jeg måtte trekke pusten ekstra dypt før jeg kunne starte. Som at jeg tok på meg en rustning og forberedte meg til kamp.Vår største frykt er de uante, plutselige telefonene vi får. Med bare én setning i fra den andre enden så vet en at ting aldri vil være som de var, eller bli som de skulle. 1 år. Med følelser, inntrykk, redsler, smerter, tanker og ringvirkninger. Selv med en rustning av erfaring kunne vi aldri være forberedt på akkuratt dette. En ny kamp. Nye fiender. Strategier for å holde oss selv i live. Strategier for å holde lillebror i live. Nye fiender. Strategier som feiler. Rustning det blir stukket hull på. Som blør. Hans kamp blir vår kamp, men vi har vært tvunget til å fortsette en normal hverdag i en helt for jævlig unormal realitet. For min del, en hverdag som har krevd et skjerpet hodet, en bratt læringskurve, en kapasitet som har vært vanskelig å holde optimal samtidig som hjertet har blødd. Det har resultert i at jeg har måttet gå inn i min egen boble for å få det her til. Isolert meg mye. 1 år som har føltes som hundre, samtidig som det innimellom føles som en vond drøm, mareritt, som vi hvert øyeblikk skal våkne i fra. For brutalt til å være ekte. Et traume som vi rundt ikke kommer uforandret i fra. En krigsskade som har gjort noe med meg, fra den jeg pleide å være og den jeg er nå. Dette er ikke over. Det er ikke endelig. Vi er ikke ferdige, å sammen forsetter vi å kjempe🤍Det er ikke gitt at dagen i morgen venter det du har i dag. Husk det 🤍”

Z E K I Y E DON NYLAND on Instagram

Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 on Instagram: “Sundays are for exploring 🏔 Min ukentlige dose av naturens energi og magi inntatt 🐾🌲Neste søndag er det fjellene på Gran Canaria som skal utforskes 🌞 #explore#trodlakjerka#utno#mittfriluftsliv#mittvestland#tysvær”

235 Likes, 5 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland) on Instagram: “Sundays are for exploring Min ukentlige dose av naturens energi …

235 Likes, 5 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 (@zekiyednyland) on Instagram: “Sundays are for exploring 🏔 Min ukentlige dose av naturens energi og magi inntatt 🐾🌲Neste søndag er det fjellene på Gran Canaria som skal utforskes 🌞 #explore#trodlakjerka#utno#mittfriluftsliv#mittvestland#tysvær”

Zekiye Nyland (30) fortalte hva som skjedde med kroppen …

Mediehuset Haugesunds Avis on Instagram: “Zekiye Nyland (30) fortalte hva som skjedde med kroppen etter korona. Da rant det inn med meldinger #haugesundsavis #trening #korona #helse”

86 Likes, 2 Comments – Mediehuset Haugesunds Avis (@haugesundsavis) on Instagram: “Zekiye Nyland (30) fortalte hva som skjedde med kroppen etter korona.

86 Likes, 2 Comments – Mediehuset Haugesunds Avis (@haugesundsavis) on Instagram: “Zekiye Nyland (30) fortalte hva som skjedde med kroppen etter korona. Da rant det inn med meldinger #haugesundsavis #trening #korona #helse”

Jeg har opplevd det slik at økonomien strekker til … – Instagram

Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 on Instagram: “«Jeg har opplevd det slik at økonomien strekker til om det resulterer i medaljer, men ikke om det handler om å lappe sammen skadene medaljer kan medføre. Planen min videre er å gjøre det jeg må for å komme tilbake til sporten jeg elsker, helt uten forventning til at noen i mitt miljø vil gjøre noe for å bidra. Jeg trener 90% av tiden helt alene, og det har jeg gjort de to siste årene. Takket være mine sponsorer og gode trener @fjeldbrah er det mulig for meg å komme tilbake, og jeg er evig takknemlig for at de står med meg i tykt og tynt. I will be back, not for you, but because I love what I do 😊». Innlegget finner du på Idretts-Facebook-siden min «Zekiye Nyland» om du vil lese hele saken.”

653 Likes, 19 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland) on Instagram: “«Jeg har opplevd det slik at økonomien strekker til om det …

653 Likes, 19 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 (@zekiyednyland) on Instagram: “«Jeg har opplevd det slik at økonomien strekker til om det resulterer i medaljer, men ikke om det handler om å lappe sammen skadene medaljer kan medføre. Planen min videre er å gjøre det jeg må for å komme tilbake til sporten jeg elsker, helt uten forventning til at noen i mitt miljø vil gjøre noe for å bidra. Jeg trener 90% av tiden helt alene, og det har jeg gjort de to siste årene. Takket være mine sponsorer og gode trener @fjeldbrah er det mulig for meg å komme tilbake, og jeg er evig takknemlig for at de står med meg i tykt og tynt. I will be back, not for you, but because I love what I do 😊». Innlegget finner du på Idretts-Facebook-siden min «Zekiye Nyland» om du vil lese hele saken.”

Z E K I Y E DON NYLAND on Instagram: “❗️ 8,5 months …

Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 on Instagram: “❗️ 8,5 months post surgery, doing my first MU’s! Not only 1, but 3×6 🤩 Når en har gått over lenger tid med smerter blir kroppen vant til det, og nesten forventer det med hver en utfordrende eller ny bevegelse. Det å finne balansegangen på hva som er reelle smerter og «klagesmerter» kan være vanskelig, for mye kan ligge mellom ørene, samtidig som en respekterer en operert skulder. Å ta en muscle-up har vært målet mitt lenge , mest fordi det har vært helt umulig med tanke på smerter. Jeg har prøvd flere ganger og har ikke fått til en eneste. I dag var jeg så innstilt på at jeg skulle presse meg gjennom litt vondt, and friggin nailed it 🥳 SÅ glad for gradvis å få tilbake kroppen og kunne bevege meg slik den er laget for å gjøre😆 #adhd#lykke#friskkropp#hurra#postsurgery#stepbystep#muscleups”

381 Likes, 32 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND (@zekiyednyland) on Instagram: “❗️ 8,5 months post surgery, doing my first MU’s!

381 Likes, 32 Comments – Z E K I Y E DON NYLAND🇨🇾🇳🇴 (@zekiyednyland) on Instagram: “❗️ 8,5 months post surgery, doing my first MU’s! Not only 1, but 3×6 🤩 Når en har gått over lenger tid med smerter blir kroppen vant til det, og nesten forventer det med hver en utfordrende eller ny bevegelse. Det å finne balansegangen på hva som er reelle smerter og «klagesmerter» kan være vanskelig, for mye kan ligge mellom ørene, samtidig som en respekterer en operert skulder. Å ta en muscle-up har vært målet mitt lenge , mest fordi det har vært helt umulig med tanke på smerter. Jeg har prøvd flere ganger og har ikke fått til en eneste. I dag var jeg så innstilt på at jeg skulle presse meg gjennom litt vondt, and friggin nailed it 🥳 SÅ glad for gradvis å få tilbake kroppen og kunne bevege meg slik den er laget for å gjøre😆 #adhd#lykke#friskkropp#hurra#postsurgery#stepbystep#muscleups”

Keywords: zekiye nyland instagram